Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YGS Adayları İçin İnternet Üzerinden Deneme Sınavı

YGS Adayları İçin İnternet Üzerinden Deneme Sınavı

Milli EÄŸitim Bakanlığınca, 13 Mart 2016’da yapılacak YGS öncesi destekleme ve yetiÅŸtirme kurslarına devam eden 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik e-deÄŸerlendirme sınavlarının üçüncüsü baÅŸlatıldı.

Milli EÄŸitim Bakanlığınca (MEB), 13 Mart 2016’da yapılacak Yükseköğretime GeçiÅŸ Sınavı (YGS) öncesi destekleme ve yetiÅŸtirme kurslarına devam eden 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik elektronik deÄŸerlendirme (e-deÄŸerlendirme)sınavlarının 3’üncüsü baÅŸlatıldı.

MEB tarafından düzenlenen 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik e-deÄŸerlendirme sınavlarına 10 Mart’a kadar girilebilecek. Bu öğrencilere yönelik e-deÄŸerlendirme sınavlarının 4’üncüsü 8 Mayıs 2016, 5’incisi de 5 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

Destekleme ve yetiştirme kurslarına kayıtlı öğrenciler, EBA şifreleriyle sisteme giriş yaparak sınava katılabilecek. Kurslara kayıtlı olmayan öğrenciler ise aynı sınava Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün web sayfasından ulaşabilecek.

MEB’in bütün sınıf düzeylerinde hazırladığı kazanım kavrama testleri ile deÄŸerlendirme sınavlarına Ölçme, DeÄŸerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün "http://odsgm.meb.gov.tr/kurslar" adresinden eriÅŸilebilecek.

8’inci sınıflara yönelik elektronik deÄŸerlendirme sınavlarının 3’üncüsü ise 10 Mart 2016, 4’üncüsü de 9 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo