Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİ TERMİNAL AÇILDI

YENİ TERMİNAL AÇILDI

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde 1972 yılında kurulan 1979 yılından itibaren ise hizmet vermeye baÅŸlayan Åžehirlerarası Otobüs Terminali yıkıldı.’Kent Meydanı’ projesi kapsamında yıkım iÅŸlemi terminal, Ömerli Mahallesi’ndeki yeni yerine taşındı.


Uysal, yıkım iÅŸlemi sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, yıkılan yere daha güzel, kullanışlı, ÅŸehrin ihtiyacı olan saÄŸlıklı bir alan yaratacaklarını söyledi. Yıkılan alanın 650 aracın sığdığı 2 katlı otopark olacağını belirten Uysal, “ÅŸehrimiz için sembol cami inÅŸaatının da ilk aÅŸaması böylelikle baÅŸlamış oldu. Önemli olan yıkmak, yapmak deÄŸil önemli olan ÅŸehrin ihtiyacı doÄŸrultusunda daha güzel projelere imza atmaktır. 1-2 Gün sürecek iÅŸlemlerin ardından alan boÅŸ kalacak. Kent Meydanı katlı otopark projesi önümüzdeki hafta ihaleye çıkacağız. Bu sürece kadar yıkımı yapılan alan açık otopark alanı olarak kullanılacak" diye konuÅŸtu.

İLÇE MERKEZİNE GİREMEYECEKLER
Kent Meydanı projesi kapsamında yapılacak iki katlı otopark ile ilçede trafik sorununun da ortadan kaldırmak istediklerini belirten Uysal, Ömerli’deki EreÄŸli Atatürk Åžehirlerarası Otobüs terminaline giriÅŸ ve çıkış yapan otobüslerin ilçe merkezine artık giremeyeceÄŸini vurguladı.

TERMÄ°NALE ULAÅžIM!
İlçe merkezinden seyahat etmek isteyen vatandaşların Çilek Halk Otobüsleri veya taksiler ile otobüs terminaline ulaşımının sağlanacağını ifade eden Uysal, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:
"Çilek Halk Otobüslerimiz, taksi duraklarımız var bu ÅŸekilde bir ulaşım planlıyoruz. Yeni terminal bölgesinden kalkacaklar (otobüsler) ÅŸehir içerisine girmeyecekler. Yolcu taşımacılığını halk otobüsleri ve taksiler yapacak. Onlarla da görüştük onlara da teÅŸekkür ediyorum. Halkımızın yararına kararlar aldılar. ÖrneÄŸin Kadıtarlası’ndan indiniz ÅŸehre, bir ücret ödediniz, ikinci bir ücret ödemeden terminale ulaşım bedava olacak. Elmatepe, Kışla güzergahlarında onlarla ilgili arkadaÅŸlarımız çalışma sürdürüyor. Önerilerini getirsinler, iniÅŸ ve biniÅŸ konusunda bazı bir iki ana cep konulabilir."

YENİ TERMİNAL, DUALARLA AÇILDI
Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, yıkım iÅŸleminin ardından Karadeniz EreÄŸli Atatürk Åžehirlerarası Otobüs Terminali’ne geçerek firma sahihlerine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Danışma Merkezi’ne ait mikrofondan konuÅŸan Uysal, yeni terminalin hizmete girdiÄŸini söyledi, vatandaÅŸlara hayırlı yolculuklar diledi.  

 

YENİ TERMİNAL AÇILDI

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde 1972 yılında kurulan 1979 yılından itibaren ise hizmet vermeye baÅŸlayan Åžehirlerarası Otobüs Terminali yıkıldı.’Kent Meydanı’ projesi kapsamında yıkım iÅŸlemi terminal, Ömerli Mahallesi’ndeki yeni yerine taşındı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın4
üzgün2
gülücük1
hayran1
şaşkın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ysmn grf

10 Mart 2018 - 00:43

Hiç dusunulmuyor dimi bunun yaşlısı var cocuklusu var insanın elinde valizi o otobüsten in öbürüne bin zaten otobüs şoförleri sağolsun cocuklulara pek bi kibarlar bebek arabası koyamiyorsun kiyameti kopartiyorlar bide valizlerle oraya gidicen servis şarttı yine bı hizmet yine vatandaşa eziyet

Yorum Yazın

Canlı Radyo