Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Yeni sezon hazırlıkları başladı

Yeni sezon hazırlıkları başladı

*EreÄŸli Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları Antrenör Hüseyin AydoÄŸan yönetiminde Kışla Spor Tesislerinde yapılan ilk idman ile baÅŸladı. *Sezona çift idmanla hazırlanacak olan eflatun beyazlılar, 20 AÄŸustos’ta 11 günlük kamp için Bolu’ya gidecek.


Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele veren Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’un, 2017-2018 lig sezonu hazırlıklarına baÅŸladığı bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Kışla Spor Tesisleri’nde yapılan sezonun ilk idmanında oyuncular yo-yo testinden geçti.
İzinli olan Okan Avcı, Muhammet Kurt, Fehmi Kara ve Turgut Delen dışındaki tüm oyuncularımız katıldığı idmanda oyuncular yo-yo testinden geçti.
Antrenör Hüseyin AydoÄŸan, hafta başından itibaren sabah ve akÅŸam idmanıyla hazırlıklara devam edeceklerini belirttiÄŸi açıklamasında, izinli olan oyuncularında katılımı ile tam kadro halinde 20 AÄŸustos tarihine kadar EreÄŸli’de çalışmaları sürdüreceklerini, bu süreç sonunda kamp kadrosunun belli olacağını ve 20 AÄŸustos da baÅŸlayacak Bolu kampıyla sezon hazırlıklarını sürdüreceklerini söyledi.

ANTRENMANI Ä°ZLEDÄ°LER
Öte yandan yeni sezonun ilk idmanını Karadeniz Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Halil Bozkuş, As Başkan Hasan Pınarcık, Genel Kaptan Şafak Erel ve Futbol Şube Sorumlusu Olcay Ural da izledi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo