Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENi GÜNÜN NOTLARI

YENi GÜNÜN NOTLARI

Kdz. Ereğli’de Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında aralarında veteriner ve ziraat mühendisinin de bulunduğu 7 kişi görevlerinden uzaklaştırıldı.

Şırnak’ta görevinden açığa alınan polis memuru ise Ereğli’de gözaltına alınarak Adliye’ye sevk edildi.   Alınan bilgilere göre OHAL Kanun Hükmünde Kararnameleri gereğince Kdz.Ereğli’de silahlı terör örgütü FETÖ ile bağlantıları oldukları gerekçesiyle Gıda Tarım ve Hayvancılık Ereğli İlçe Müdürlüğü’nde görevli veteriner ve ziraat mühendisinin de aralarında bulunduğu toplam 7 personel açığa alındı. Açığa alınan personel ile ilgili idari soruşturmanın ise sürdüğü öğrenildi. 

  POLİS MEMURU GÖZALTINDA

Öte yandan Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü emrinde görevli iken soruşturma kapsamında açığa alınan polis memuru Oğuz Ç.’de Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Oğuz Ç., Emniyetteki işlemlerinin ardından Ereğli Adliyesi’ne sevk edildi.

 

EREĞLİ’DE SICAK GELİŞMELER.

Kdz.Ereğli’de Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında aralarında araştırma görevlisi, polis ve esnafın bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. 

Alınan bilgilere göre Zonguldak ve Ereğli Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından yürütülen soruşturma kapsamında çeşitli tarihlerde Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi’nde görevli Araştırma Görevlisi Mesut Ş, BEÜ Eğitim Bilimleri Bölümünde Görevli Yrd.Doç.Dr.Mehmet B, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Murat Y. esnaf Adem A, Harun Y ve Leyla Y gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada ele geçirilen bilgisayar ve çeşitli evraklara da el konuldu. Hakkında yakalama kararı çıkarılan Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’nde bir dönem görev yapan Emniyet Amiri Orhan Akgül ise aranıyor.

Bu arada gün içinde Ereğli Belediyesi’nde 1’i bayan 4 personel de açığa alındı.

 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo