Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Yeni Girişimciler Sertifikalarını Aldılar

Yeni Girişimciler Sertifikalarını Aldılar

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenen ‘KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ni başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları, törenle verildi.


Madenoğlu: Faydalı Bireyler Olacaksınız
İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, törende konuşmasında, girişimcilik eğitimlerini tamamlayan kursiyerleri tebrik ederek, “sizler bu süreçten sonra işinizi kuracaksınız ve çalıştığınız takdirde de güzel kazançlar elde ederek, hem kendinize hem çevrenize hem de memleketinize faydalı bir bireyler olacaksınız” dedi.
Yalçın: İşletmelerini Kurdular
TSO Başkanı Sertan Yalçın da hayatını kaybeden TSO Başkanı ve Onursal Başkan Yaşar Tetiker’i saygı ve rahmetle andığını belirterek şöyle dedi:
“Yaşar Başkan ile birlikte göreve başladığımız 2013 yılından bugüne girişimcilik eğitimlerine ayrı bir önem verdik. Girişimciliğin özendirilmesine yönelik verdiğimiz eğitimler, bilgilendirme toplantıları, konferanslar sayesinde girişimci ve girişimci adaylarımız; gelişen teknoloji ve gelişen sektörlerle ilgili kendilerini geliştirme fırsatı yakalamışlardır. Odamız tarafından 2013 yılından buyana 6 tanesi BAKKA işbirliği ile olmak üzere 11 girişimcilik eğitimi tertip etmiş bulunmaktayız. Bu yapmış olduğumuz girişimcilik eğitimlerinde 480 tane girişimci adayımız eğitimlerini tamamladı. Bunların içerisinden 60 tane girişimcimizde işletmesini kurmuş ve bir kısmı da şuanda proje aşamasında işletmesini kurmak üzeredir.
Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi. Tören toplu fotoğraf çekimi ile birlikte son buldu.

-TAZİYE ZİYARETİ-
Öte yandan, Kaymakam Nazım Madenoğlu, TSO Başkanı Sertan Yalçın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Madenoğlu, geçtiğimiz hafta yaşama veda eden TSO Başkanı Yaşar Tetiker için taziye dileklerini ileterek, yeni TSO Başkanı seçilen Yalçın’a da hayırlı olsun temennisi ile görevinde başarılar diledi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo