Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Yazıcı, adaylığını açıkladı

Yazıcı, adaylığını açıkladı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, yeniden TSO yönetimine aday olduklarını bildirdi.


 

Yazılı açıklama yapan Yazıcı, Nisan 2018’de yapılması muhtemel seçimler öncesinde yönetime aday grupların ortaya çıkarak taşın altına ellerini koyduklarını belirtti. Geçtiğimiz Ekim’de yapılması gereken seçimler öncesinde “göreve talip olması” yönünde gelen taleplere karşın başkan adaylığının söz konusu olmadığını duyurduğunu ifade eden Yazıcı, şunları kaydetti:
“TSO Seçimlerinin Ekim ayından 2018 yılı Nisan ayında yapılmak üzere ertelenmesi akabinde beraber yürüdüğümüz dostlarımızın destekleri ve kamuoyunun göreve talip olmamız konusunda ki talep ve beklentilerini yinelemeleri bizleri bu önemli görev için sorumluluk almaya yöneltti. Bölgemizin yeni bir vizyon ve açılıma ihtiyacı olduğu aşikardır.
Biz büyürsek bölgemiz, bölgemiz büyürse ülkemizde büyüyecek anlayışı doğrultusunda bölgemizin gelişip kalkınması, ekonomimizin pozitif ivme kazanması ancak ve ancak birlik ve beraberliğimizin sağlanmasıyla elde edileceğine dair olan inancımız, ekip arkadaşlarımızla birlikte talip olduğumuz makama karşı olan sorumluluk duygumuzu pekiştirmektedir.  Allah’a hamd olsun ki, bu güne kadar bölgemizin gelişip kalkınması noktasında gerek ticari hayatımızda gerekse görev aldığımız sivil toplum kuruluşları aracılığıyla birçok hizmet yapmaya muktedir olduk.
Bölgemize hizmet etme konusunda dün nasıl heyecanla, şevkle, azimle, sabırla, birlik beraberlik içerisinde mücadele ettiysek bu günden sonra da aynı kararlılıkla Karadeniz Ereğlimiz ve ülkemiz için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Adaylara başarı diledi
u vesileyle, Allah’ın izniyle, ailemizin ve dostlarımızın desteklerini yanımıza alarak, kamuoyunun talep ve beklentilerini gözeterek, bölgemizin gelişip kalkınması noktasında hizmet etme makamı olduğuna inandığım TSO Nisan 2018 ayı içerisinde yapılacak seçimlerinde ekip arkadaşlarımızla birlikte göreve talip olduğumuzu belirterek, seçimlerde aday olan tüm iş insanlarımıza başarılar dilerim.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo