Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

‘Yaz’ bitti, şimdi sıra ‘kışta’!

‘Yaz’ bitti, şimdi sıra ‘kışta’!

240 genç yeteneğe sertifika verildi.


Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, Belediyespor Futbol Yaz Okuluna katılan sporculara sertifika verdiği bildirildi.
Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Karadeniz Ereğli Belediyespor Futbol Yaz Okulu, sertifika töreni ile sona erdi. Beyçayırı Stadı’nda düzenlenen törende, futbol kursuna katılan 240 çocuğa sertifikaları verildi. Uysal, törende konuşmasında, genç sporcuları ve onların ailelerini tebrik ederek, şunları kaydetti:
“Çocuklarınıza, onları Futbol Yaz Okulu’na göndermekle en güzel yaz tatili hediyesi verdiniz. Çocuklarımız burada çok şey kazandı. Sizler elbette ki çocuklarınızın eğitimine önem veriyorsunuz ben sizlerden çocuklarınızın eğitimlerine daha fazla önem vermenizi ve onları desteklemenizi istiyorum.
Spor yapan genç asla kötü alışkanlıklar edinmez. Ayağına top değmiş bir insan asla kötü niyetli değildir. Futbol yardımlaşmadır, hoşgörüdür. Tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bu çocuklarımızı yetiştiren hocalarımızı kutluyor ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu çocuklar hepimizin, bu çocuklar bizim ve çocuklar ülkemizin yarınları.”
Kış futbol okulu açılacak
Öte yandan, Ereğli Belediyespor’un, 02 Ekim 2017 ve 25 Mayıs 2018 tarihleri arasında da Kış Futbol Okulu’nu hayata sokacağı belirtildi. Hafta sonları yapılacak ve Kışla Spor Tesislerinde gerçekleşecek olan okul ile ilgili ön kayıtların, 5 ve 30 Eylül 2017 tarihleri arasında Kışla Spor Tesisleri’nde yapılacağı bildirildi.  Ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 322 72 11 ve 323 07 57 numaralı telefonları aramaları istendi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo