Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Yavuz, Mitinge Katılan Vatandaşlara Teşekkür Etti

Yavuz, Mitinge Katılan Vatandaşlara Teşekkür Etti

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Zonguldak Madenci Anıtı önünde düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Yenikapı Miting Alanı’nda düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" dolayısıyla kent merkezindeki Madenci Anıtı önünde düzenlenen mitinge ilçeden yüzlerce insanın katıldığını söyledi.

Zonguldak tarihi günlerinden birini yaşadığını ifade eden Yavuz, şöyle konuştu:

"İstanbul Yenikapı’daki mitingle eş zamanlı olarak Madenci Anıtı önünde farklı siyasi ideolojilere gönül vermiş vatandaşlar, yan yana ve omuz omuza bir araya geldi.Tüm illerimizde gerçekleştirilen Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile Türkiye’yi bölmek isteyenlere büyük bir hayal kırıklığı yaşattık. İlçemizden gerek özel araçlarıyla gerekse otobüslerle mitinge katılan tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi 10 Ağustos akşamına kadar nöbete devam ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizi demokrasi meydanına davet ediyorum."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo