Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YARIŞMA VAR!..

YARIÅžMA VAR!..

Alaplı Anadolu Ä°mam Hatip Lisesi organizasyonu ile Kur’anı Kerim’i Güzel Okuma, Hafızlık ve Ezan okuma yarışmalarının düzenleneceÄŸi belirtildi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl Ä°mam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması,  Kur’an’ın Genç Muhafızları Hafızlık Yarışması ve Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması il finalleri bu yıl Alaplı’da yapılacak.

Anadolu Ä°mam Hatip Lisesi Müdürü Dursun Adar, Zonguldak’ta bulunan Anadolu Ä°mam Hatip Liselerinde düzenlenen yarışmalarda okul birincisi seçilen öğrencilerin Alaplı’daki il finallerinde il birinciliÄŸi için yarışacakları söyledi.

 Seçilecek il birincileri bölge finallerinde Zonguldak’ı temsil edeceÄŸini belirten Adar,” Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl Ä°mam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması,  Kur’an’ın Genç Muhafızları Hafızlık Yarışması ve Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması il finalleri bu yıl  okulumuz koordinatörlüğünde ilçemizde yapılacak. Yarışma   26  Mart Cumartesi  günü Eski  Fiskomarda  (Belediye Kültür Merkezi)  saat 13:00’te baÅŸlayacak yarışmaya bütün halkımız davetlidir” dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo