Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YANIT GECİKMEDİ: AMERİKAN SOSLU ARANIYORSA...

YANIT GECÄ°KMEDÄ°: AMERÄ°KAN SOSLU ARANIYORSA...

Ä°YÄ° Parti Karadeniz EreÄŸli BaÅŸkanı Asım Tazegül, 23. Dönem CHP Parti Meclisi Ãœyesi Buket MüftüoÄŸlu’nun basına yansıyan açıklamasını kınadığını bildirdi.


Tazegül, yazılı açıklamasında, MüftüoÄŸlu’nun Hakimiyet Gazetesi ziyaretinde yaptığı açıklamalarda yer verdiÄŸi “biz Mustafa Kemal’in Altı Oku ve Kemalizmini doÄŸru yaÅŸatamazsak karşımıza, en altı Atatürk’ün çok karşı çıktığı ’Turancı’, ortası ’Atatürkçü’, üstü ’Washington soslu’ bir parti çıkar” söylemlerine sert tepki gösterdi. MüftüoÄŸlu’nun partilerini hedef alan sözlerini ’hakarete varan absürt’ açıklama olarak deÄŸerlendiren Tazegül ÅŸunları kaydetti:

Absürt Açıklama
“Partimizle ilgili ’Altı Turancı, ortası Atatürkçü, üstü Amerikan Soslu parti’ diye hakaretlere varan absürt açıklamalarda bulunmuÅŸtur. SaygıdeÄŸer EreÄŸlililer, partimiz Sayın Meral AkÅŸener’in genel baÅŸkanlığında kurularak faaliyetlerine baÅŸlamıştır. Ä°YÄ° Parti milletimizden olaÄŸanüstü ilgi ve alaka görmektedir. Ä°ktidara alternatif olarak halkımız tarafından kabul görmektedir. Bu durum, ülkemizi ve halkımızı sevenlerce alkışlanmaktadır.  Kongre süreçlerimiz devam etmekteyken bu uygunsuz ve alakasız açıklamayı kınıyorum.
Açıklamayı yapan Buket MüftüoÄŸlu isimli bayan CHP’liyim diye de sıfat kullanarak sanki CHP de böyle düşünüyormuÅŸ gibi bir algı da yaratmak istemektedir. Kullandığı dil sosyal demokrasiye yabancı bir dildir.  CHP’ye paraşütle geldiÄŸi açıktır. Bu hanımefendiyi CHP’li olarak görmüyor ve açıklamanın CHP’yi de baÄŸladığını düşünmüyoruz.

Amerikan Soslu Aranıyorsa..!
Bu açıklaması, Ereğli politikasında kendisini gündeme taşımak hezeyanından başka bir şey değildir. Amerikan soslu aranıyorsa açıklamayı yapanın aynaya bakmasını öneririm. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti iktidar adayı bir partidir. Partimiz böyle Ucuz kasaba politikacılarının iç malzeme yapacağı parti değildir.

Kongre Tarihini Verdi
Sloganımız, ’EreÄŸli Ä°YÄ° olacak, Zonguldak Ä°YÄ° olacak, Türkiye Ä°YÄ° olacak’ ÅŸeklindedir. Bu çerçevede, teÅŸkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. Ãœye kayıtlarımız devam etmektedir. Partimize üye olmak isteyen halkımızı Meydanbaşı Caddesi KeleÅŸler Ä°ÅŸ Merkezi Kat 5’te bulunan Ä°YÄ° Parti Ä°lçe TeÅŸkilat binamıza bekliyoruz.
Ä°YÄ° Parti 1. OlaÄŸan Kongremiz, 18 Åžubat 2018 Pazar Günü, 13.00’te KeleÅŸler Park Otel’de gerçekleÅŸtirilecektir.  Tüm EreÄŸli Halkını kongremize davet ediyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo