Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VE BAŞLADI!

VE BAÅžLADI!

ALAPLI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, Alaplı Belediyesi’nce hayata sokulan “yaz spor okulu”nun baÅŸladığı bildirildi.
Alaplı Belediye Spor Kulübü BaÅŸkanı Nuri Tekin, yazılı açıklamasında, geleceÄŸin baÅŸarılı sporcularının yetiÅŸmesi için belediye olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirtti. Sayısı 100’u bulan öğrencini okula geldiÄŸini ifade eden Tekin, ÅŸunları kaydetti:
BU SENE Ä°LK KEZ…
"Yaz futbol okulu, tecrübeli antrenörler nezaretinde yapılan eğlenceli antrenmanlardaki düzen ve planlı çalışmalar profesyonel lig kulüplerini aratmıyor. Çocukların fiziksel, zihinsel, psikolojik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayan yaz spor okulları her geçen gün önem kazanıyor. Çocuklarımız Yaz futbol okuluna büyük ilgi göstermesi beni çok memnun ettik. Geleceğin başarılı sporcularının yetişmesi için belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz.
Åžehrimizde yaÅŸayıp geleceÄŸimiz olacak çocuklarımız için de çalışmalarımız her geçen gün artarak devam ediyor, bu okulumuz da bunlardan bir tanesidir. Bu sene ilk kez U 13, 14, 15 ve 16 yaÅŸ gurubu arası futbol takımı oluÅŸturarak liglere katılmayı hedefliyoruz. Okula gelen öğrencilerimiz iki otobüsün her gün evlerinden alıp antrenman sonrasında yine evlerine ücretsiz bırakıyoruz.”
Öte yandan, yaz futbol okulunda Alaplı Belediye Spor teknik direktörü Gökmen BaÅŸol, futbolcular Burak Nil ve Okan Çelik eÄŸitim veriyor. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo