Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VATANDAŞLARLA BULUŞMA TOPLANTISI

VATANDAÅžLARLA BULUÅžMA TOPLANTISI

Karadeniz EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu’nun bir süre önce baÅŸlattığı “Halkla buluÅŸma ve güvenlik toplantıları”na, ilçeye baÄŸlı Gülüç beldesinde devam edildiÄŸi bildirildi.


Alınan bilgiye göre, MadenoÄŸlu, Gülüç Belediyesi Düğün Salonu’nda ki toplantıda yaptığı konuÅŸmada, vatandaÅŸların saÄŸlıklı ve huzurlu ortamda yaÅŸamlarını sürdürebilmesi için çalıştıklarını söyledi. Sorunları zaman içerisinde çözme gayretinde olduklarını anlatan MadenoÄŸlu, şöyle dedi:
"Halkımıza hizmet etmenin her zaman hizmet etmenin heyecanını düşünüyoruz. VatandaÅŸlarımız bu hizmetlerden yararlanınca, mutlu olunca hepimiz mutlu oluyoruz. Ben ve arkadaÅŸlarım hizmet etmek isteÄŸi ve arzusundalar. Sorunları en kısa zamanda çözmenin mücadelesini ortaya koyacağız.”
Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ise beldede yapılan çalışmaları anlatarak toplantılarının devamını istediğini belirtti. Sorunların kayıt altına alındığı Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, daire müdürleri, muhtarlar yanı sıra çok sayıda belde sakini katıldı. Toplantıda vatandaşlar Kaymakam ve daire müdürlerine yaşadıkları sorunları anlattı, çözümünü istedi. Bazı daire müdürlerinin yanıtlarından memnun olmayan Kaymakam Madenoğlu, "Sorunu erteleme değil çözümü noktasında olun" sözleri ile uyardı.

MadenoÄŸlu, toplantı sonunda “Gülüç’te vatandaÅŸlarımızdan fazla sorun ve istek duymadık. Demek ki belediye baÅŸkanınız iyi çalışıyor” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo