Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Vatandaş, yol kapatmıştı!

Vatandaş, yol kapatmıştı!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, bir kiÅŸinin ağır yaralandığı trafik kazası sonrası mahalle sakinleri yol kapatma eylemi gerçekleÅŸtirdiÄŸi karayolunda incelemelerde bulunduÄŸunu bildirdi.


Uysal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kurmayları ile birlikte EreÄŸli-Zonguldak karayolunun Kavaklık Mahallesi Göçmenler Sokak mevkisine gittiÄŸini belirtti. Dün akÅŸam yaÅŸanan ’olaylı’ trafik kazısı sonrası, sabahın ilk ışıkları ile kaza yaÅŸanan mevkide inceleme yaptığını ifade eden Uysal, şöyle dedi:
“Yeni güne dün akÅŸam üzücü bir kazanın yaÅŸandığı YeÅŸiltepe- Kepez yolu Göçmenler çıkışında muhtarlarımız ve ilgili daire müdürleri ile inceleme yaparak baÅŸladık. Söz konusu bölgede en kısa sürede gerekli tedbirlerin alınması için çalışmalara baÅŸladık.”

-Olay-
Ömer Faruk AktaÅŸ (29) idaresindeki 67 LY 671 plakalı yarı ticari araç, yolun karşısına geçmek isteyen Ä°ncinaz MoÄŸol’a (55) çarptı. Ağır yaralanan kadın, ambulansla EreÄŸli Devlet Hastanesine kaldırılırken, olay yerinden uzaklaÅŸan sürücü ise polis tarafından Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezine götürüldü.
Bu sırada, aynı güzergahta sık yaşanan trafik kazaları gerekçesiyle yolun her iki yakasında ikamet eden mahalle sakinleri bölünmüş yolu çift taraflı trafiğe kapattı.

Dünkü olaylı kazayı izlemek için tıklayın:

http://ereglifm.com.tr/haber-14424-ereglide-olayli-trafik-kazasi.html

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo