Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

VATANDAŞ BU İŞE ŞAŞIRDI!..

VATANDAŞ BU İŞE ŞAŞIRDI!..

4 GÜN ARAYLA BAŞKAN UYSAL’I MAHALLESİNDE GÖREN VATANDAŞ ŞAŞIRDI.

 

Hafta sonunda Korubaşı, Kavaklık ve Kepez’i gezen Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, vatandaşın talepleri doğrultusunda aldığı notların takibi, sorunları yerinde görmek ve çözümü için,  daire müdürleri ile aynı mahallere çıktı.

 

3 mahallenin yanı sıra Güldere’ye de giden Uysal, neredeyse çökmek üzere olan yolu görünce önce tedbir alınması,  sonrada gerekenin yapılması talimatını verdi. Güldere Mahallesi’nde Su İşlerini ilgilendiren sorunların giderilmesi için çalışma hemen başladı.

 Hafta sonunda mahallelerde yoğun bir mesai yapan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ankara’da dönüşü soluğu yeniden mahallelerde aldı.

Hafta sonunda gittiği ve vatandaşların taleplerini dinleyip notlar aldığı Korubaşı, Kavaklık ve Kepez’e bu kez, Fen İşleri Müdürü Selda Sayan, İmar ve Şehircilik Müdürü Gökçen Karaarslan, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca ve Temizlik İşleri Müdürü Metin Avcı ile birlikte giden Uysal, bu kez sorunları yerinde gördü, ilgili müdürlere acil ve orta vadeli çözümler üretilmesi talimatı verdi.

KORUBAŞINA GİRİŞ YOLU GENİŞLETİLECEK

Gün içinde ilk olarak Korubaşı’na da giden Uysal, daire müdürlerinin yanı sıra Mahalle Muhtarı Kemal Muratoğlu ile birlikte sorunları yerinde inceledi. Mahalle konağı için fikir alışverişinde bulunulan incelemede, mahalle girişindeki dar yolun genişletilmesi, bazı noktalarda su giderlerinin oluşturduğu olumsuzluklar ve kanalizasyon sorunu üzerinde çözüm üretildi. Başkan Uysal, mahalle sakinlerinin doğalgaz talebi konusunu da özellikle takip edeceğini belirtti.

GÜLDERE’DEKİ SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Başkan Uysal, Güldere ziyaretinde de mahalle muhtarı Ali Tezcan ile görüştü. Mahalle gezisi sırasında mahalleye bağlı Barış sokakta büyük tehlike arz eden yolu gören Başkan Uysal, önce tedbir alınması ve sorunun kısa sürede giderilmesi talimatını verdi. Söz konusu bölgede iki ayrı noktada su giderlerinin yola akmasına yönelik sorunun giderilmesi çalışmalarına ise hemen başlandı.

KEPEZ VE KAVAKLIK ZİYARETİ

Başkan Uysal ve beraberindeki daire müdürleri Kepez ve Kavaklık Mahallelerine de geçti. Mahalle Muhtarları Baki Karaaslan ve Nazif Kaplan ile de bir araya gelen Başkan Uysal, hafta sonu aldığı notları içeren noktaları yerinde gördü. Başkan Uysal, Kepez’de bulunan Cumhuriyet Evi’ni de ziyaret etti. Başkan Uysal fırsat buldukça hafta sonlarını mahallerde geçireceğini söyledi.

VATANDAŞ BU İŞE ŞAŞIRDI

Öte yandan Cumartesi günü söz konusu mahallelere giden Başkan Uysal’ın 4 gün sonra bu kez daire müdürleriyle aynı mahallere gidip sorunları yerinde görmesi bazı mahalle sakinlerinde şaşkınlık yarattı.

4 gün arayla başkanı iki kez mahallesinde gören bir vatandaş, “Cumartesi günü sizi mahallemizde ağırladık. Ogün en kısa zamanda tekrar geleceğim” dediğinizde açıkçası inanmadım çünkü biz mahallemizde belediye başkanı görmeye hele bu kadar sık aralıklarla görmeye alışkın değiliz.” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo