Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

VALİLİKTE TEŞEKKÜR TOPLANTISI DÜZENLENDİ!.

VALİLİKTE TEŞEKKÜR TOPLANTISI DÜZENLENDİ!.

Zonguldak Valiliği’nde Eren Enerji A.Ş. tarafından şehit ailelerine yapılan yardımlar dolayısıyla teşekkür toplantısı düzenledi. 


Vali Ali Kaban, Valilik Toplantı Salonu’nda yaptığı konuşmada, ülkenin kaosa ve sıkıntıya düşürülmek istendiğini söyledi. 
Güvenlik güçlerinin büyük bir gayretle mücadele ettiğini belirten Kaban, "Son dönemde ilimizden 5 şehit verdik. Devletimiz üzerine düşeni yapıyor. Şehit ailelerin yakınlarını yalnız bırakmıyor. Ama bunun ötesinde milletimizin de bu hususta hassasiyet göstermesi ve bir gayret içerisinde olmasının örneğini Eren Enerji bizlere gösterdi. En önemlisi de zor zamanlarda da bir araya gelmektir" diye konuştu. 
Eren Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emir Eren de şehitlerimize "çok üzüldük" demenin yeterli olmayacağını ifade ederek, "Şehitlerimiz için bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorduk. 4 şehidimizin ailesine ev yardımında bulunduk. Ama biliyoruz ki onların acısı bir evle bitmez. Bizim vermek istediğimiz asıl mesaj, millet olarak birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek istiyoruzdur" dedi. 
Toplantı, çeşitli hediyelerin takdim edilmesinin ardından sona erdi. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo