Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Vali, Fiziksel Engelliler Derneği’ne gitti

Vali, Fiziksel Engelliler Derneği’ne gitti

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Ereğli ilçesine gelerek Fiziksel Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.


Çınar, derneğin Balı Mahallesi’ndeki hizmet binasında bulunan atölyeleri gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dernek icraatlarının Türkiye’ye model olabileceğini söyleyen Çınar, şöyle dedi:
“Mekan ve  ortam çok güzel. Yapılan işler, içerik, katılım, şehirle, şehir halkıyla iletişim, bütün bürokrasiyle iletişim, tüm devlet büyükleriyle iletişim, alınan onurlu ödüller düşünüldüğünde, İsmail Beyin liderliğinde çok güzel, model bir engelli derneği önümüzde duruyor. Bu kesinlikle Türkiye’ye model olabilecek bir çalışma. Bu modeli tüm Türkiye’ye yaygınlaştırırsak, ihmal edilen engellilerimizle ilgili hayatlarında kolaylık sağlayabilecek, yeni bir renk, yeni bir güzellik sağlayabilecek bir çalışma olur.”
Dernek Başkanı İsmail Şentürk ise Çınar’a teşekkür ederek, “buraya gelmeniz, sırtımızı sıvazlamak anlamında bizim için önemli. Şu andaki İlçe Kaymakamı Nazım Beyin de duacısıyız, bizimle baba şefkatiyle ilgileniyor. Erdemir’den de genel müdür olsun, tüm yetkililerinden sürekli destek alıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaret sonunda Vali Çınar ve diğer protokol üyeleri engellilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo