Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL’I HİC BÖYLE GÖRMEDİNİZ!.

UYSAL’I  HÄ°C BÖYLE GÖRMEDÄ°NÄ°Z!.

EreÄŸli’de, verdiÄŸi talimata raÄŸmen ücret alınmaya devam edilen tuvalette, buradaki görevli kiÅŸiye hesap soran Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, “5 kuruÅŸluk çiÅŸ yapıyor adamlar, para alıyorsunuz. Fırsatçılar sizi! Elinizden alacağım burasını” dedi.


Darbe giriÅŸimi sonrası, Devlet yetkililerinin de çaÄŸrısı ile geç saatlere kadara meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaÅŸlardan tuvaletlerde ihtiyaç giderme ücreti alınması, Uysal’ı kızdırdı. Uysal’ın hayli kızgın hali ise kameraya yansıdı. 

“HARAM ZIKKIM OLSUN”
Başkan Uysal, Devrim Bulvarı Cam Kafeterya yanında umumi tuvalete giderek, buradaki görevliye hesap sordu. Vatandaşlardan 1 lira alınması karşısında çılgına dönen Uysal, şu ifadeleri kullandı:
Yaptığınız fırsatçılık. Bütün otobüsler bedava, vatan elden gidiyor, şurada 5 kuruşun derdindesiniz. Gel belediyeye, ben sana maaşımdan her akşam 50 lira veriyim. Ayıp, ayıp! Bu gece, o vatandaştan para aldıysanız haram olsun o para size.
Orada sabaha kadar vatandaÅŸ bekliyor. Yaptığınız ayıp. Azıcık aklın varsa düşünmen lazım. Oradaki vatandaÅŸ yiyorlar, çay içiyorlar. Ben burası içen ’bedava olacak’ demiÅŸtim.

“5 KURUÅžLUK ÇİŞ YAPIYOR ADAMLAR, PARA ALIYORSUNUZ”
Size söyleyeyim, burası bedava. Bunun kararını almıştım, bu olaylarda olunca burada bedava olacak artık. VatandaÅŸtan tuvalet parası alınmayacak. 80 lira belediyeye vereceksiniz, ondan sonra 300 lira oradan buradan kiralayacaksınız, bu olmayacak artık. 5 kuruÅŸluk çiÅŸ yapıyor adamlar, para alıyorsunuz. Fırsatçılar sizi! Buralar halkındır, bedavadır. Halk, 50 kuruÅŸa çay içiyor, siz onlardan 1 lira para alıyorsunuz. Buraya aylık 80 lira, 100 lira kira veriyorsunuz demi aylık? Ben göstereceÄŸim size, ayıp.” 

“BAÅžKANIM, BEN EMANETÇİYÄ°M” 
Uysal’ın hesap sorduÄŸu ismi alınamayan kiÅŸi ise tuvalette geçici olarak bulunduÄŸunu, ilk kes geldiÄŸini ve yaÅŸanan durumdan habersiz olduÄŸunu belirterek, “baÅŸkanım, ben emanetçiyim’ dedi.

UYSAL’I HÄ°C BÖYLE GÖRMEDÄ°NÄ°Z!.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo