Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL’DAN SİTEM DOLU SÖZLER!!!

UYSAL’DAN SİTEM DOLU SÖZLER!!!

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Meclis ayda bir ya da iki gün yapılıyor. Allah insanlara yetecek kadar (para) versin” dedi.


Olağan Belediye Meclis Toplantılarının Haziran Ayı 2’nci Oturumu Hüseyin Uysal Başkanlığı’nda AKM Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi.
Uysal, resmi bölüm öncesi yaptığı gündem dışı konuşmada, mazeret dilekçeleri sunularak ilk oturama katılmayan çoğunluğu AK Partili Meclis üyelerini eleştirdi. Sonraki yıllarda seçilecek meclis üyelerinin zengin olmaması gerektiğini ifade eden Uysal, şunları söyledi:
MECLİS’E GELMEYENLER İÇİN DUA ETTİ!
“Allah bize değiştirebileceğimiz şeyleri değiştirebilecek cesareti, değiştiremeyeceğimiz şeylerin kabullenecek sabrı ve her ikisini de birbirinden ayıracak aklı versin.
Allah, insana öncelikli olarak sağlık versin. İnsanlar sağlıklı olursa işinin başında olurlar. Tabi şartları zorlayarak ta Meclis’e gelmesi lazım. Birde, önümüzdeki yıl dikkatli olmak lazım.  Çok fazla parası olan zenginleri de yazmamak lazım ki ikide bir şehir dışına çıkıp çıkmamaları, iş takibi yapmaları için Meclis’e seçilirken bunlara da dikkat etmek lazım. Meclis ayda bir ya da iki gün yapılıyor. Allah insanlara yetecek kadar (para) versin. Bugün hep böyle dua ettik.”
UYSAL ‘RED’ DEDİ
Meclis’in resmi kısmında ise ‘mazeret dilekçeleri’ istendi, dilekçeler Uysal’a sunuldu. Gelmeyen üyelerin mazeretlerinin kabulü oylara sunuldu. Oy çokluğu ‘kabul’ olarak zapta geçen oylama sonunda konuşan Uysal, “Karadeniz Ereğli’de yaşayanlar, tüm Meclis, ne olduğunu biliyor ve farkındadır. Bunu uzatmaya gerek yok artık. Özellikle benimde kabul etmediğimin bilinmesini istiyorum” dedi.
ASIL SEBEBİ AÇIKLADI… VURGUSU KENT MEYDANI’NAYDI…
Başkan Uysal, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:
“Asıl gelmeme problemi sebebi Kent Meydanı’ndaki borçlanmadır. Bende, buradan tekrar tekrar üstüne basa basa söylüyorum; Kent Meydanı projesinde ihaleye çıkmamızda hiçbir nede yoktur. Çıkacağız ve yapacağız. ‘Cek’, ‘cak’la da demiyorum, bunu lütfen bu şekilde algılamayın. Burada bulup ta ‘hayır’ diyeceğime diyor, ‘gelseydim verecektim’ diyecek. Kusura bakmasınlar yemezler. Kimse bunu yemez.”
Konuşmaların sonunda, gündemde bulunan 2 madde  ise kabul edildi.

 

UYSAL’DAN SİTEM DOLU SÖZLER!!!

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Meclis ayda bir ya da iki gün yapılıyor. Allah insanlara yetecek kadar (para) versin” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo