Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL’DAN ALPYAPI VURGUSU!

UYSAL’DAN ALPYAPI VURGUSU!

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçenin 31 mahallesinde altyapı faaliyetlerinin sürdüğünü bildirdi.


Basın Bürosunda yapılan yazılı açıklamaya göre, mahallelerde süren belediye icraatlarını yerinde inceleyen Uysal, çalışmalar ile ilgili kurmaylarından bilgiler aldı. Kepez Mahallesi Solak Yolayrımı mevkisinde devam eden asfaltlama çalışmalarını, asfaltlanacak yolları, aynı bölgede sürdürülen altyapı işlerini takip eden Uysal, eksiklerin giderilmesi konusunda talimatlar verdi.
Sonrasında yaptığı açıklamada ise katılımcı, kültürel, çevreci ve sosyal belediyecilik alanında gerçekleÅŸtirdikleri birçok etkinlik gerçekleÅŸtirdiklerini, hizmet belediyeciliÄŸi alanında ise özellikle altyapıya ayrı bir önem verdiklerini belirten Uysal, 31 mahallenin hepsinde ayrı ayrı çalışmalar yaptıklarını da anlatarak, “bu yılda mahallelerimizin ihtiyaç duyduÄŸu hizmetleri ekiplerimiz ayrı ayrı noktalarda çalışarak gerçekleÅŸtiriyor. Göreve geldiÄŸimiz günden itibaren görüldüğü gibi geliÅŸen ve deÄŸiÅŸen EreÄŸli’mizde alt yapıya ayrı bir önem veriyoruz” diye konuÅŸtu.
Uysal, sıcak havada asfaltlama çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarını tebrik ederek başarılar diledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo