Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal, üniversitelilerle buluştu

Uysal, üniversitelilerle buluştu

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, Bülent Ecevit Ãœniversitesi (BEÃœ) EreÄŸli EÄŸitim Fakültesi 1.Sınıf öğrencileriyle Atatürk Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Öğrencilere kendilerini sürekli eÄŸitmeleri ve öğrenmeleri önerinde bulunan Uysal, “ülkemizin büyümesi, güçlenmesi için sizler gibi yüksek eÄŸitim almış insanlara ihtiyacı var” dedi.
Kdz. EreÄŸli Belediyesi Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler Müdürlüğü ve BEÃœ EreÄŸli EÄŸitim Fakültesi iÅŸbirliÄŸi ile 2018-2019 Akademik Yılı Oryantasyon Programı, AKM Sinema Salonu’nda gerçekleÅŸtirildi. Program kapsamında belediyenin hazırladığı ve ilçenin sembolleri haline çilek, çelik ve çınarın yolculuÄŸu ve ÅŸehirle uyumu konulu bir video izlettirildi.
BEÃœ EreÄŸli EÄŸitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Soner Yavuz öğrencilerin ülkenin en iyi üniversitelerinden birine geldiÄŸini hatırlatarak, yeni eÄŸitimlerinde baÅŸarılar diledi. Dekan Yardımcısı Yavuz, üniversitelerine her konuda destek veren BEÃœ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Ä°lçe Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu ve Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’a teÅŸekkür etti.

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’da öğrencilerin BEÃœ’yü ve Kdz. EreÄŸli’yi tercih etmelerinden dolayı teÅŸekkür ederek bazı tavsiyelerde bulundu.

Başkan Uysal konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bir ÅŸehrin dilini öğrenmek istiyorsanız, önce o ÅŸehrin kelimelerini ve hikâyesini öğrenmelisiniz. Bizim ÅŸehrimizin sembolleri haline gelen, çınarın, çileÄŸin ve çeliÄŸin hikâyesini anlatan görüntüyü izlediniz. O halde bu ÅŸehirle olan uyumunuz da eÄŸitiminizde çok önemli.

Ä°lçemizi tercih ettiÄŸiniz için teÅŸekkür ederim. Ãœniversite aydınlığa açılan bir pencere. Ãœniversiteli olmak demek hayal kurmaktır. Hayallerinizden vazgeçmeyin. Hayal gerçeÄŸe atılan tohumdur. Hayaliniz olduÄŸu kadar adım atar, yürür ve hayata daha sıkı tutunursunuz. Bu yıllar geçecek, keÅŸkelerim olmasın diyorsanız, bu günleri ve bu yılları çok iyi deÄŸerlendirin.”

Etkinlik sonrası öğrencilere ikramlarda bulunurken, daha sonra Cehennemağzı Mağaraları, Gazi Alemdar Gemisi ve Kitap Fuarını gezildi.

 

Uysal, üniversitelilerle buluştu

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük9
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo