Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, TRAFİK AKIŞINI İNCELEDİ

UYSAL, TRAFÄ°K AKIÅžINI Ä°NCELEDÄ°

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’nin eski ÅŸantiye ve itfaiye alanına yapacağı Çocuk Dünyası Projesi’ni anlatmak için BaÅŸkan Yardımcıları ile Kışla Mahallesi’ne giden Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, halkı bilgilendirmek için önce kahvehanede toplandı.

Mahalle halkının TIR’larla ilgili ÅŸikâyetlerini dinleyen BaÅŸkan Uysal, daha sonra karayollarının düzenlediÄŸi Kışla kavÅŸağındaki trafik akışını inceledi.

Ä°nceleme esnasında söz konusu kavÅŸaktan U dönüşü yapan ve Potbaşı’na dönmek için trafiÄŸi kitleyen TIR’ların geçiÅŸlerine de ÅŸahit olan BaÅŸkan Uysal, ’Önce mahalle halkının güvenliÄŸi ’ diyerek bölgedeki trafik sorunun çözülmesi gerektiÄŸini vurguladı.

Kışla kavÅŸağındaki tehlikeye dikkat çeken Mahalle Muhtarı Muhammet Demir’de, bölgedeki TIR geçiÅŸlerinden rahatsızlığını iletirken, mahalle halkı da sac yüklü TIR’ların dönüşleri sırasında sac bobini düşürdüğünü ve bu yüzden mahallenin tehdit altında olduÄŸunu vurguladılar.

Mahalle halkı, “Burada kavÅŸak yoktu. Ä°tfaiye ve Belediye Åžantiyesi burada olduÄŸundan kavÅŸak açıldı. Artık itfaiye ve ÅŸantiye yıkıldığına göre burada karayollarının belediye ile iÅŸbirliÄŸi içinde yeniden trafik düzenlemesi gerekiyor. Ayrıca ters dönüşleri trafik polislerinin de takip ederek caydırıcı cezalar yazması gerekiyor” dediler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo