Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal: Tercih Alanı olacak

Uysal: Tercih Alanı olacak

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Ä°nönü Parkı’ndaki çınar aÄŸaçların daha görünür hale geldiÄŸini bildirdi.


Uysal, beraberinde Fen Ä°ÅŸleri Müdürü OÄŸuz Cömert ile birlikte düzenleme çalışmaları devam eden Ä°nönü Parkı’nda inceleme gerçekleÅŸtirdi. Uysal, inceleme sırasında gazetecilere açıklamasında, çalışmaların yaklaşık 8000 metrekare alanı kapsadığını söyledi. Çalışmalar belirlenen seyrinde sürdüğünü anlatan Uysal, şöyle dedi:
“Tabanı oluÅŸan betonlardan tamamen temizlenerek toprak ilave edilen alanda yaklaşık 4000 metrekare döşeme yapıldı. Bu ÅŸekliyle hem daha geniÅŸ kullanım alanı ortaya çıktı, hem de tarihi çınar aÄŸaçlarımız daha görünür hale geldi. En iyi ÅŸekilde ışıklandırılacak Ä°nönü Parkımız, dinlence oturma gruplarının da tamamlanmasıyla birlikte ailelerin çocuklarıyla birlikte tercih edilen alanı olacak.”

Öte yandan Uysal, çınar aÄŸaçları arasına konuÅŸlandırılan Kedi Barınma Evi’nin daha düzenli bir yere çekilmesi konusunda yardımcısı Atilla Bulak’a talimat verdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Türk Cem Kale

09 Ekim 2017 - 17:06

Heryeri tas yapin mermer yapin en ufak toprak cimen birakmayin ole ya toprak cimen para kazandirmaz insanlara kedi evide fazlalik gelmistir gozunuze onuda kaldirin oda para getirmez borwz cesaretleri olsa o cinarlarinda gozunun yasina bakmazlarda az bucuk cekiniyorlar tepkilerden yoksa 500 yillik cinar kimin umrunda tastan para kazanmak varken

Yorum Yazın

Canlı Radyo