Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, SESSİZLİK İSTEDİ!.

UYSAL, SESSÄ°ZLÄ°K Ä°STEDÄ°!.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal,  Yükseköğretim GeçiÅŸ Sınavına ( YGS) girecek öğrencilere baÅŸarı dilerken, vatandaÅŸlara da sınav saatinde sessiz olmaları yönünde çaÄŸrıda bulundu.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal,  sosyal paylaşım sitesinden yarın yapılacak olan YGS sınavı öncesi öğrencilere baÅŸarılar diledi.

Öğrencilerin geleceÄŸini ilgilendiren sınav dolayısıyla vatandaÅŸlara gürültü yapmamaları çaÄŸrısında bulunan Uysal,” “Sevgili öğrenciler. Yarın kendi emeklerinizin karşılığını almak istediÄŸiniz bir sınava gireceksiniz. Ä°nancım odur ki, bir yıl boyunca yaÅŸadığınız stres, sıkıntı ve mücadelenizin karşılığını bu sınavda hak ettiÄŸiniz ÅŸekilde alacaksınız. Ä°lçemiz ve ülkemiz genelinde sınava girecek tüm öğrencilere ve ailelerine baÅŸarılar dilerken; güzel ÅŸehrimin güzel insanlarından da öğrencilerimizin geleceÄŸini ilgilendiren bu önemli sınav günü, sınav merkezleri ve çevresinde korna, yüksek sesli müzik, inÅŸaat çalışması gibi uygulamaları yapmamanızı rica ediyorum” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo