Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal, oyunu ailesi ile birlikte kullandı

Uysal, oyunu ailesi ile birlikte kullandı

Tarihi erkene alınarak bugün (24 Haziran) yapılmasına karar verilen Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento seçimleri için sabah saatlerde başlayan oy kullanma işlemi sürüyor.


Siyasetçilerde, oyları farklı sandıklarda kullandı.

UYSAL, AİLESİ İLE BİRLİKTE KULLANDI
Nimet İlköğretim Okulu’na ailesi birlikte gelen Karadeniz Belediye Başkanı Hüseyin Uysa,  eşi Sevim, kızı Ebru, oğlu Serkan, gelini Eda ve torunu Zeynep Ela Uysal ile birlikte Nimet İlköğretim Okulu 1035 numaralı sandıkta oy kullandı. Yurttaşlarla selamlaşan Başkan Uysal, gazetecilere açıklamasında, Türkiye’de olduğu gibi Ereğli’de de demokratik bir seçim gerçekleştirildiğini ifade ederek, “oyumuzu kullandık. Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun. Akşam sandıklar açıldıktan sonra sonuçları bekleyeceğiz. Seçimler demokrasinin gereği. Bizde demokrasinin gereği görevimizi yaptık” dedi. 
 

DEMİRTAŞ DOĞDUĞU KÖYDE OYUNU KULLANDI
CHP Zonguldak Milletvekili, 27.Dönem CHP Zonguldak Milletvekili 1'inci sıra adayı Ünal Demirtaş, doğduğu Ballıca Köyündeki  İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.
Ünal Demirtaş, eğitim hayatına adım attığı Ballıca İlköğretim Okulu'nda oyunu kullanmak için erken saatlerde köyüne geldi. Köylüler ile sohbet eden Demirtaş; "doğduğum, büyüdüğüm yer Ballıca Köyü'nde, eğitim öğretim hayatıma başladığım Ballıca İlköğretim Okulu'nda oyumu kullandım. Seçimlerin, değişimin ve güzel günlerin başlangıcı olmasını, Zonguldak'a, Türkiye'ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

OCAKÇI DA KULLANDI
Öte yandan, CHP Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakçı da, Turgut Reis İlköğretim Okuluna gelerek,  burada 1223 numaralı sandıkta oy kullandı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
üzgün1
kızgın1
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo