Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL MESAJ YAYIMLADI..

UYSAL MESAJ YAYIMLADI..

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, ’Babalar Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BaÅŸkan Uysal’ın mesajı şöyle:

Babalar, hayatımızın her anında emeği bulunan, karşılıksız sevginin bir simgesi, anneler gibi varlık sebebimizdir.

Babalar, hayat tecrübeleri ve bir ömür boyu verdikleri destekle, evlatları için her yaşta kahraman, sığınılacak bir liman ve gerçek birer yol göstericidir.

Babalık kavramı sorumluluk ve fedakarlık ile eşdeğer olan kutsal bir değerimizdir. Eşinin ve çocuklarının mutluluğunu kendi mutluluğunun önüne koyan bir babanın yüzünü en çok güldüren, ailesini mutlu ve huzurlu görmektir. Sorumluluklarının bilinciyle hareket eden bir baba aile gibi kutsal değerlerimizin korunmasında ve dolayısıyla sağlıklı bir toplumun oluşmasında en büyük güvencedir.

Bizlerden desteÄŸini bir an olsun eksik etmeyen babalarımızın kıymetini bir gün deÄŸil her gün bilmeliyiz. Onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Ancak göstereceÄŸimiz sevgi ve saygı ile onların yüreklerini hoÅŸnut edebiliriz. Ben bu vesileyle, baÅŸta bin bir emekle yetiÅŸtirdikleri deÄŸerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz ÅŸehitlerimizin babaları olmak üzere, saygıdeÄŸer babam, babalar ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutluyor; ebediyete intikal edenleri saygı ve rahmetle anıyorum. Hayatta olanlara aileleri, evlatları, torunları ve tüm sevdikleriyle birlikte saÄŸlıklı ve mutlu yarınlar diliyorum.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo