Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, İKİ KATINA ÇIKARTTI!!

UYSAL, İKİ KATINA ÇIKARTTI!!

EREÄžLÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki 130 bin metrekare olan yeÅŸil alanının 3 yılda 250 bin metrekareye çıkarıldığını bildirdi.
Uysal, yazılı açıklamasında Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce kent merkezi, park alanları, refüj ve kavÅŸaklar ile sahil ÅŸeridinde yaptığı çiçeklendirme çalışmalarının ardından ÅŸehrin deÄŸiÅŸik noktalarında aÄŸaçlandırma çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Görev geldiÄŸi günden itibaren, halkın nefes alabileceÄŸi yeÅŸil alanlara önem verdiklerini ifade eder Uysal, şöyle dedi:
“EreÄŸli’nin yeÅŸil alanını 2 katına çıkardık. Åžuanda 250 bin metrekare yeÅŸil alana sahibiz. Bunu da yeterli görmüyoruz. Ekiplerimiz aÄŸaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarını, bakım ve onarım çalışmalarını ÅŸehrimizin deÄŸiÅŸik noktalarında sürdürüyorlar. Son olarak EreÄŸli’nin giriÅŸi olarak kabul edilen Potbaşı giriÅŸinden itibaren 250 süs eriÄŸi ve 700 Mavi Servi dikiminin ardından Belediye logosu ve yazısını da ÅŸehrin giriÅŸine yerleÅŸtirdik. Görsel açıdan ayrı bir güzellik kattı.”
Uysal, Potbaşındaki Çocuk Oyun Dünyası ve sahil şeridindeki Spor Parkı projesinin de kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo