Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, ESNAF ODASI BAŞKANLARIYLA GÖRÜŞTÜ

UYSAL, ESNAF ODASI BAŞKANLARIYLA GÖRÜŞTÜ

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Esnaf Odası Başkanlarıyla bir toplantı yaparak, Pazaryeri uygulama projesi üzerinde son gelişmeleri değerlendirdi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yerinde rehabilitasyon çalışmalarının yapıldığı pazaryerinde, son uygulama projesini esnaf odaları başkanlarıyla değerlendirdi, proje üzerinde anlaşmaya varıldı.

BaÅŸkan Uysal, Belediye Toplantı Salonu’nda düzenlenen ve yaklaşık 2 saat süren toplantıda, Zonguldak Esnaf Odaları BirliÄŸi BaÅŸkanı Muharrem CoÅŸkun, EreÄŸli Esnaf Kefalet Kooperatifi BaÅŸkanı Hikmet Tezel, Bakkalcılar ve Manavcılar Odası BaÅŸkanı Aydın Uzun ve Yardımcısı Remzi EkÅŸi, Pazarcılar ve Tekel Bayileri Odası BaÅŸkanı Fehmi TaÅŸkın ile Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası BaÅŸkan Yardımcısı Mustafa Gündüz’ü ağırladı.

SON DURUM DEÄžERLENDÄ°RÄ°LDÄ°

Başkan Uysal, iyileştirme çalışmalarına başladıkları pazaryeri için hazırlanan uygulama projesi üzerinde oda başkanlarının da görüşlerini alarak, son durumu değerlendirdi.

Esnaf Odası BaÅŸkanları, son uygulama projesi üzerinde BaÅŸkan Uysal’la hem fikir olduklarını bildirdiler.

EreÄŸli’ye yakışan bir Pazaryeri Projesi hazırladıklarını anlatan BaÅŸkan Uysal, “Yerinde yapacağımız çalışmalarla hem pazarcı esnafımızı maÄŸdur etmeyeceÄŸiz, hem de çok daha güzel bir Pazaryerine bu yıl kavuÅŸmuÅŸ olacağız” dedi.

Toplantıda, Belediye BaÅŸkan Yardımcıları Esra Alpago ve Alptekin Dursun ile ilgili daire müdürleri de hazır bulundu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo