Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, CUMHURBAŞKANINA DOSYA HAZIRLADI

UYSAL, CUMHURBAÅžKANINA DOSYA HAZIRLADI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın Karadeniz EreÄŸli’ye gelmesi öncesi hazırlıklarını sürdüren ilçenin belediye baÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın, toplantılar yaptığı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, ErdoÄŸan’ın Salı günü EreÄŸli mitingine hazırlanan Hüseyin Uysal, ilçenin gelecek 100 yılına iliÅŸkin çok önemli dosyaları CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’a iletmek üzere hazırlık yaptı.
Ä°lk olarak ‘belediye kurmayları’ ile toplantı yapan Uysal, hazırladığı dosyaların içeriÄŸine iliÅŸkin her hangi bir açıklama yapmadı. Uysal, “sayın CumhurbaÅŸkanımız ve Genel BaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan, ilçemize ne kadar önem verdiÄŸini bu ziyaretiyle ortaya koymuÅŸtur. Bizde Kdz. EreÄŸli’mize yakışır ÅŸekilde CumhurbaÅŸkanımızı ağırlayacağız. Halkımız hiç merak etmesinler, ilçemizin ihtiyaç duyduÄŸu hizmetleri ve projeleri Sayın CumhurbaÅŸkanımıza iletme fırsatı bulacağız. Tüm halkımızı Salı günü önce meydandaki iftarımıza ardından CumhurbaÅŸkanımızın mitingine davet ediyorum” dedi.
MUHTARLARLA TOPLANTI
Belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile yaptığı toplantının ardından ise dün akşam da köy, belde ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Uysal, istişare halinde olduklarını ifade etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük10
üzgün1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo