Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, ÇETİN APATAY’DA ESNAF GEZDİ

UYSAL, ÇETİN APATAY’DA ESNAF GEZDİ

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Çetin Apatay Bulvarı ve İbrahim Efe Caddesi Dershaneler Sokakta esnafları gezdi, yapılacak çalışmalar için yerinde incelemelerde bulundu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Çetin Apatay Bulvarı ve İbrahim Efe Caddesi Dershaneler Sokak üzerinde incelemelerde bulundu, esnafları ziyaret etti.

Başkan Uysal, Çetin Apatay Bulvarında yapılacak çalışmalar öncesi 2. El Oto Galerilerinin bulunduğu alanda, bölgede bulunan esnaflarla birlikte incelemelerde bulundu.

Çetin Apatay Projesine başlamadan esnaflarla son durumu değerlendiren Başkan Uysal, Çetin Apatay Bulvarı projesi çalışmalarına kısa süre içinde başlayacaklarını belirterek, 2. El Oto Galerilerinin şehir dışına çıkmasıyla söz konusu bölgenin yaya ve araç trafiği açısından rahatlayacağını söyledi.

Başkan Uysal, yaya kaldırımı ve trafik düzenlemesinin yapılacağı İbrahim Efe Caddesini de gezdi. Esnafları dinleyen Başkan Uysal,yapılacak çalışmalarla ilgili Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun ve ilgili daire müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Uysal, cadde ve sokak üzerindeki esnaflarla da bir süre görüşerek istek ve taleplerini dinledi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo