Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ!...

UYSAL, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ!...

Kdz.Ereğli’nin en eski yerleşim alanlarından biri olan Bağlık Mahallesi sınırları içindeki Sakinderede (Dombay deresi) alt yapı ve çevre düzenleme çalışmaları başladı. Başkan Uysal, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, belediye tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde denetledi.

Başkan Hüseyin Uysal, beraberinde Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca ve Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert ile birlikte, ilçenin en eski yerleşim alanlarından biri olan Bağlık mahallesi sınırları içindeki halk arasındaki adıyla Dombay deresinde (Sakindere) sürdürülen alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Uysal’ın incelemelerine Bağlık Mahallesi Muhtarı Muhsin Aydın’da katıldı. 400 metre alandaki ıslah çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Hüseyin Uysal; “Buradaki ıslah çalışmalarına başlayabilmek için önce 3 katlı binayı istimlak ederek yıkımını gerçekleştirdik ve çalışmalarımıza başladık. Sakindere çevresinde yaşayan halkımızı kötü koku ve çirkin görüntüden kurtarıyoruz. Dere yatağındaki alt yapı ve çevre düzenleme çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Bağlık Mahalle Muhtarı Muhsin Aydın, Sakinderede yaşanan sorununun yıllardır çözülmediğini belirterek; “Bu sorunumuza el atıp, alt yapı çalışmalarını yaptığınız için size ve ekibinize mahalle halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo