Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL BBP’de…

UYSAL BBP’de…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın, BBP EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanlığı ve Alperen Ocakları temsilciliÄŸine ziyarette bulunduÄŸu bildirildi.
Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, BBP heyetine göreve geldiÄŸi günden itibaren ilçede yapılan hizmetleri özetleyen BaÅŸkan Uysal ÅŸunları kaydetti:
“Kdz. EreÄŸli’de ötelenen, hiç ele alınmamış birçok soruna el attık, alt yapıda önemli yatırımlar yaptık. Ãœst yapıdaki hizmetlerimizde planlamasını yaptığımız birçok hizmetimiz sırasıyla yerine getirilecek. Ä°lçemiz arıtılmış içme suyuna kavuÅŸtu, ÅŸuanda 6 mahallede musluklardan akıyor, kısa sürede tüm ÅŸehrimize vereceÄŸiz. Dereler ıslah edildi, eskiden rüzgarda yaprak kımıldasa elektrikler kesiliyordu, doÄŸalgazla birlikte bunlarında alt yapı sorunları çözüldü. Hedefimiz artık kültürel çözümler ve turizm. Bunun için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Toplumumuzun tüm katmanlarıyla, STK’larla istiÅŸarelerimizi sürdürüp hep birlikte ÅŸehrimizi geleceÄŸe taşımak için çalışıyoruz.”
BBP Ä°lçe BaÅŸkanı Turabi Çelik ise BaÅŸkan Uysal’a yaptıkları hizmetleri için teÅŸekkür ederek, “sayın BaÅŸkanımızla Büyük Birlik Partisi olarak iyi bir diyalogumuz var. Ä°lçemize önemli hizmetleri oldu. Nazik ziyaretleri için teÅŸekkür ediyorum” dedi.
Çelik, Uysal’a ziyaret anısına Uzunmehmet motifli hediye verdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo