Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, AK PARTİ VE YETİMLERİ AĞIRLADI

UYSAL, AK PARTÄ° VE YETÄ°MLERÄ° AÄžIRLADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti kadroları ile ilçedeki yetimleri halk iftarı sofrasında ağırladı.

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından Ramazan ayının ilk gününden itibaren Yaşlılar Gençler Evinde düzenlenen halk iftarları yoğun katılımla gerçekleştiriliyor.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, AK Parti Kadroları ile ilçedeki yetimleri iftar sofrasında ağırladı.

BÄ°RLÄ°K BERABERLÄ°K MESAJLARI

Başkan Uysal ve eşi Sevim Uysal, halk iftarlarına katılan vatandaşları masaları tek tek gezerek selamladı. İftarın özel davetlisi olan İlçedeki yetimlerle yakından ilgilenen Başkan Uysal, katılımları için teşekkür etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, AK Parti Kdz.EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, AK Parti Gülüç Belde BaÅŸkanı Ä°smail Yılmaz ve diÄŸer AK Parti kadrolarını da iftarda ağırlayan BaÅŸkan Uysal, toplumun bütün kesimleriyle iftarda buluÅŸmayı sürdürdüklerini belirterek; “Bugün iftarımıza katılan Milletvekilimiz, ilçe baÅŸkanımız ve yöneticilerimize teÅŸekkür ediyorum. YoÄŸun katılımla gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz halk iftarımızın bu akÅŸamki özel konukları yetimlerimiz. Yetimlerine sahip çıkmayan bir toplum geleceÄŸine sahip çıkamaz. Bu anlayışla hareket ediyoruz. Ä°ftar soframızı bizimle paylaÅŸan vatandaÅŸlarımızın Ramazan ayını tebrik ediyor, yaklaÅŸan Ramazan Bayramını ÅŸimdiden kutluyorum” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu ise vatandaÅŸlara hitaben yaptığı selamlama konuÅŸmasında, ilçedeki yetim ve vatandaÅŸlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduÄŸunu ifade ederek, iftar programını gerçekleÅŸtiren Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’a teÅŸekkür etti.

İftara, Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, İbrahim Cöbek ve AK Parti Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo