Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL AİLESİNDEN, ÇALIŞAN KADINLARA ZİYARET..

UYSAL AİLESİNDEN, ÇALIŞAN KADINLARA ZİYARET..

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, Belediyede çalışan kadınlar ile ilçemizde çeşitli meslek guruplarında çalışan kadınları işyerlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kutlamaları kapsamında, eşi Sevim Uysal ile bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA KARANFİL

Başkan Uysal ve eşi Sevim Uysal, ilk olarak Ereğli Belediyesi’nde çalışan kadınları ziyaret edip karanfil verdi ve çikolata ikramında bulundu.

Uysal ailesi, katları tek tek gezerek belediyede çalışan kadın personelin günlerini kutladı.

ELPEK BEZİ KURSU AÇILDI

Başkan Uysal, ardından Ereğli’de ilk kez açılan, Elpek Bezi Dokumacılığı Kursu’nu ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Evi’nde 14 kursiyerin katıldığı eğitimlerin ilk gününde birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Uysal, “Elpek bizim tarihi değerimiz. Nilgün Efes hanımda burada eğitmen olarak yer alacak. 7 tane dokuma tezgâhında 14 kursiyerimiz eğitim görecekler. Kadınlar gününde bu kursun faaliyete geçmesinden mutluluk duyuyorum. Her zaman kadınlarımızın yanında yer alacağımızın bilinmesini istiyorum” dedi.

İŞYERLERİNDE ZİYARET ETTİ

Başkan Uysal ve eşi Sevim Uysal, ilçemizde çeşitli meslek gruplarında çalışan kadınları da işyerlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı.

Kasaplık mesleğiyle uğraşan Serap Güldalı, fırıncılık mesleğiyle uğraşan Fatma Çınar, pazarcılık mesleğiyle uğraşan Nezahat Demirel ve Öğrenci Servisi Şoförlüğü yapan Güler Sevinç, manavcılık mesleğiyle uğraşan Saliha Karaahmetoğlu, Tekstil İmalat Sorumlusu Ayşe Bağcı ve çalışan tekstil işçilerinin çalıştıkları yerde ziyaret edip, sümbül çiçeği ve karanfil sunan Başkan Uysal, ilçemizde çalışan kadınlar nezdinde tüm kadınların kadınlar gününü kutladığını söyledi.

KADINLARIMIZ HER ALANDA ÖN PLANA ÇIKMALI

Başkan Uysal; “Ülkemizin ve ilçemizin aydınlık geleceği açısından büyük önem taşıyan tek olgu, kadının eğitiminden, bilinçlenmesinden, bilgi sahibi olmasıyla birlikte fikir sahibi olmasından ve üretime katılmasından geçer. Kadınlarımızın her alanda öne çıktığı bir şehir olma yolunda, ben üzerime düşenden fazlasını yapmaya hazır olduğumu belirtmek istiyorum. Medeni cesaretinizden dolayı sizleri kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sizlerin şahsında tüm kadınlarımızın bu mutlu günlerini kutluyorum” dedi.

UYSAL AİLESİNDEN, ÇALIŞAN KADINLARA ZİYARET..

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo