Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL AÇIKLADI: HEDEF MAVİ BAYRAK

UYSAL AÇIKLADI: HEDEF MAVİ BAYRAK

EREÄžLÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, EreÄŸli-Alaplı karayolundaki Belediye Plaj Tesisleri’nin, yeni yatırımlarla hizmete girdiÄŸini bildirdi.
Uysal, EreÄŸli Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni dönem faaliyete baÅŸlayan tesiste, güvenlik önlemlerinin arttırıldığını belirtti.
Tesise, halk güvenliÄŸi için 9 gözetleme kulesi kurularak, 15 cankurtaran görevlendirildiÄŸini ve 2 deniz aracı alındığını ifade eden Uysal, “hedefimiz mavi bayrak. Her ÅŸeyin en güzeline layık Karadeniz EreÄŸli’ye yakışan, bölge insanımızın da faydalanabileceÄŸi belediye halk plajımızda, kazasız belasız bir sezon diliyorum” dedi.

ÖNCEKİ YIL 3 KİŞİ BOĞULDU
Geçen sezon 3 vatandaşın boğulduğu, 100 kişinin ise boğulma tehlikesi atlattığını kaydeden Uysam, şöyle dedi:
“Belediye plajımızı, yaptığımız yeni yatırımlarla halkımızın hizmetine açtık. Bu yıl güvenliÄŸi daha üst düzeyde tutarak 9 gözetleme kulesi kurup 15 cankurtaran görevlendirdik. Ayrıca 2 jet-ski (deniz motoru) alarak denizden de güvenliÄŸi artırdık. 1,5 kilometrelik denize girilebilir alanda halkımızın ihtiyaç duyacağı yeni satış noktaları oluÅŸturduk. Tesislerimizdeki kabinlerin bakım ve boyaları yapıldı. DuÅŸ alma yeri düzenlendi, çiçeklendirme ve çevre düzenlemesi yapıldı. Kumsalı temizleyip, ÅŸezlong ve piknik masalarını koyduk. Denize yakın alandaki metal ferforjeleri yeniledik. Hedefimiz mavi bayrak. Her ÅŸeyin en güzeline layık EreÄŸli’ye yakışan, bölge insanımızın da faydalanabileceÄŸi belediye halk plajımızda, kazasız belasız bir sezon diliyorum.”

UYSAL, UYARDI!
Uysal, vatandaşların görevlendirilen cankurtaranların talimatlarına mutlaka uymalarını da isteyerek, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:
“Kulelerde bayraklar olacak. Kırmızı bayrak olduÄŸu zaman denize girmemelerini ve görevli cankurtaranların talimatlarını dinleyerek hareket etmelerini istiyoruz.”

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo