Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Üvey babasının 2 aracına zarar verdi

Üvey babasının 2 aracına zarar verdi

Bolu’da, üvey babasının 2 arabasının lastiklerini kestiÄŸi ve sprey boyayla boyadığı iddia edilen kiÅŸi, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kültür Mahallesi’nde oturan T.B, 2 gün önce garajında bulunan otomobil ve kamyonetinin lastiklerinin kesildiÄŸini ve sprey boyayla boyandığını gördü. Bunun üzerine T.B, polis ekiplerini arayarak, yardım istedi.

Olay yerine gelen ekipler, T.B’ye ait araçlar üzerinde ve garajda inceleme yaptığı incelemenin ardından, araçların 8 lastiÄŸinin de kesildiÄŸini, üzerilerine boya sökücü bir kimyasal madde dökülerek hasar verildiÄŸini, çeÅŸitli renklerde sprey boya ile boyandığı ve kaportasına çeÅŸitli aletlerle vurularak maddi hasar oluÅŸturulduÄŸunu belirledi.

 Bolu Ä°l Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde sprey boya satan 20’ye yakın iÅŸ yerini ziyaret ederek, son günlerde sprey boya ve boya sökücü kimyasal madde satışının olup olmadığını araÅŸtırarak, iÅŸ yerlerinin güvenlik kamera görüntülerini izledi.

Yapılan çalışma sonucunda T.B’nin üvey oÄŸlu olduÄŸu belirlenen S.E. mala zarar verme iddiasıyla gözaltına alındı. S.E’nin emniyette verdiÄŸi ifadesinde, ailevi sorunlar nedeniyle üvey babasının araçlarına zarar verdiÄŸini itiraf ettiÄŸi öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo