Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UTKU, MEZUN VERMEYE DEVAM EDİYOR

UTKU, MEZUN VERMEYE DEVAM EDÄ°YOR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Utku Koleji bünyesindeki Anadolu Lisesi 2017-2018 Dönem mezunları töreni gerçekleştirildi.


Kavaklık Mahallesindeki DoÄŸa Koleji Kampüsü avlusunda düzenlenen törene aÅŸlıklarla giren mezun öğrenciler, davetlileri selamladı. Utku Anadolu Lisesi müdürü Caner Özçep, saygı duruÅŸunda bulunulup Ä°stiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından yaptığı konuÅŸmada, Utku’nun kuruluÅŸundan günümüze birçok ilke imza attığını, fark yaratarak kısa sürede baÅŸarıyı yakaladığını, güven veren ve tercih edilen bir kurum haline geldiÄŸini söyledi. Özçep, baÅŸarının tek taraflı olmadığını belirttiÄŸi konuÅŸmasını, şöyle sürdürdü:

Sevinç… Mutluluk…
“Öğretmen, öğrenci, veli üçgeninin saÄŸlam ve dengeli ÅŸekilde kurulması ve desteklenmesi sonucu oluÅŸmuÅŸtur. Ä°nsan yaÅŸamını biçimlendiren eÄŸitim ve öğretim dün olduÄŸu gibi bugün de, yarın da insanlığın en önemli temel konularından biri olmaya devam edecektir.  Ä°nsanlar yaÅŸadığı müddetçe eÄŸitim ve öğretim içerisinde olacaklardır.  Ancak okul sıralarında alınan eÄŸitim, bireylerin yaÅŸamını ÅŸekillendirmesi açısından son derece önemlidir. Ä°ÅŸte bunların bilincinde, deÄŸiÅŸen hayat ÅŸartlarına paralel olarak geleceÄŸimizi teminat altın almak için herkes üzerine düşen görevi yapmak ve çok özverili çalışmak zorundadır.
Daha dün okulumuza gelen, bugün yoÄŸun bir eÄŸitim sonunda geleceklerine yön verecekleri bir yol ayrımında bulunan son sınıf öğrencilerimize ‘güle güle’ diyebilmenin buruk sevincini ve umut dolu geleceÄŸini yaşıyoruz.”

AÄŸlayan öğrenciler vardı…
Mezun öğrencilerin, taşıdıkları Türk Bayrağı ile okul flamasını eğitimleri devam eden arkadaşlarına öperek teslim ettikleri törende, sınıfları temsilen bazı öğrenciler ise duygularını dile getiren konuşmalar yaptılar.
KonuÅŸmaları sırasında duygulanan öğrencilerden bazılarının ise aÄŸladığı gözlendi. AÄŸlayarak konuÅŸmasını sürdüren bir öğrenciye, CHP Ä°lçe BaÅŸkanı Sertan Ocakcı’nın gözyaÅŸlarını silmesi için peçete getirdiÄŸi gözlendi.

Plaketleri DemirtaÅŸ verdi
Utku Anadolu lisesi’nin ilk üç sırada tamamlayan öğrencilerin plaket ve çiçeklerini ise CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ verdi.
DemirtaÅŸ, plaketleri verdiÄŸi sırada yaptığı konuÅŸmada, gerçekleÅŸtirilen törenin ‘çok özel’ olduÄŸuna deÄŸinerek, ÅŸunları söyledi:
“Gençlerimiz bizim geleceÄŸimiz, geleceÄŸimizin teminatıdır. EreÄŸlimize deÄŸer katan, böylesine çaÄŸdaÅŸ, ilerici bir eÄŸitim kurumu olan Utku Koleji’nin mezuniyet töreninde bulunmak benim için onur vesilesidir. Öğrencilerimiz burada 4 yıl süre ile güzel bir eÄŸitim aldıkları hepsinin gözlerinden belli oluyor. Ne kadar güzel yetiÅŸtirildikleri, ne kadar Türkiye’ye, Türk Milletine, Atatürk ilke ve inkılaplarına baÄŸlı oldukları her yönüyle belli. Gözlerinden zeka fışkırıyor. Önümüzdeki üniversite sınavında buradaki bütün öğrencilerimizin çok iyi yerleri kazanacağına inanıyorum. Onlar Türkiye’nin geleceÄŸini inÅŸa edecekler ve inÅŸallah güzel yerlere gelecekler.”

Havai fiÅŸek
Okul birincisi öğrencinin kütüğe ismini çaktığı tören, mezun öğrencilerin diplomaların teslim edilmesinin ardından, havai fişeklerin ateşlenmesi ve konfetilerin havaya atılmasıyla tamamlandı.
Programa, MHP Ä°lçe BaÅŸkanı Rahman Demirtürk, partisinin milletvekili adayları Abdullah Bekar ile Fehmi NuhoÄŸlu, CHP Ä°lçe yönetim kurulu üyeleri, Utku EÄŸitim Kurumları Kurucu Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Çataklı, okul öğretmenleri, öğrenci velileri ve davetliler katıldı. Utku EÄŸitim Kurumları, 2018-2019 EÄŸitim Öğretim dönemiyle birlikte “DoÄŸa Koleji” eÄŸitim sistemi ile eÄŸitim ve öğretim uygulamasına baÅŸlayacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo