Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UTKU KOLEJİ GELENEĞİ BOZMADI !.

UTKU KOLEJİ GELENEĞİ BOZMADI !.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Utku Eğitim Kurumları Zonguldak’da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.


Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklama şöyle;

Utku Eğitim Kurumları 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında da geleneği bozmayarak her alanda başarılarını devam ettirmektedir.

02-03 Nisan 2018 tarihleri arasında Zonguldak ilinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği Müsabakalarında Yıldızlar Kız Takımımız il birincisi olarak toplamda kırk madalya almış ve Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.

4 Nisan 2018 tarihinde Zonguldak ilinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar,Küçükler Pentatlon İl Birinciliği Müsabakalarında

Küçük Kız Takımız il birincisi,il ikincisi,il üçüncüsü,

Küçük Erkekler Takımız il ikincisi,

Yıldız Kız Takımımız il birincisi, il ikincisi ve il dördüncüsü,

Yıldız Erkek Takımımız il birincisi,il üçüncüsü olarak toplamda dokuz madalya kazanmış ve Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.

Ayrıca 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan 16-18 Mart 2018 tarihleri arasında Sinop ilinde düzenlenen Okullar Arası Basketbol Küçükler Müsabakalarında öğrencilerimiz ikinciliği elde ederek Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünden başarı belgeleri almışlardır.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo