Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“Üretici” hiç olmadığı kadar dertli!

“Ãœretici” hiç olmadığı kadar dertli!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, belirlenen fındık fiyatına tepki gösteren üretici Birol OkumuÅŸ, fındık fidanlarını kesti.


Edinilen bilgiye göre, Birol Okumuş, serbest piyasada 9 lira olan fındık fiyatlarını protesto etmek amacıyla bahçedeki fındık fidanlarının dallarını balta ile keserek tepki gösterdi. Gazetecilere konuşan Okumuş, şunları söyledi:
“Giderlerimiz çok fazla. Ben de belki bakanlar sesimizi duyar diye bahçemi kesmeye karar verdim. Serbest piyasada 9 liraya fındık mı olur? Artık fındık iÅŸi bitti. Alaplı’da TMO olmadığı için herkes gibi fındığı Adapazarı’na getirmek mecburiyetinde kalacak. Fındığın maliyeti zaten yüksek. Bu durumda kesip yakacağız baÅŸka ÅŸansımız kalmadı.”
Okumuş, kendisine müdahale eden komşularına aldırış etmeden fındık dallarını tek tek kesti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Tayfun Kan

21 AÄŸustos 2017 - 18:04

Adam haklı. Üreticinin beli büküldü sesi kısıldı. Yeter artık bu duyarsızlık son bulsun

demir ata

21 AÄŸustos 2017 - 17:53

fındık 9 lira işci 80 lira trpan 250 tl diblerini kes gübre at ve benzeri şeyler yap 3000 tl para harca fındık bitti sattın 3500 tl masrafı cık 500 tl onca yaptıgın masraf boş ama marketlere git en düşük fındık 35 tl ve 100 tl arasında satılıyor bumu sizin adaletınız söyleyın bana yazık cok yazık resmen fıngıbı dıbınden kes dıyorsunuz tarımcılık yapmayın herşey ital yesın mıllet dıyorsunuz önceden hayvancılık vardı tarım vardı doğaldı herşey şimdi ise herşey ilaclı

Yorum Yazın

Canlı Radyo