Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uçar, esnafı gezdi

Uçar, esnafı gezdi

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


AK Parti Zonguldak 3. Sıra Milletvekili Adayı ve AK Parti Önceki Dönem Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri öncesinde Kdz. Ereğli’de Belen Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, destek istedi.
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, esnaf ziyaretinde esnaflarla tek tek tokalaşarak projelerini anlatan Uçar, “Belen Sanayi Sitesindeki esnafların işlerinin yoğun olması bizleri sevindirdi.” dedi 
Uçar, şunları kaydetti:
“2018 Genel Seçimlerinde sizden destek bekliyoruz. Bizler bu dönemde sizlerin desteğiyle Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil etmek istiyoruz. Bugün Ereğli sanayideyiz, hızlı bir şekilde çalışıyoruz. Bütün adaylarımız partililerimiz sahada, ilk günkü gibi ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Özellikle ifade etmeliyim ki; Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İlimize ve Ereğli’ye gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında vatandaşlarımızın partimize olan teveccühü arttı. Diğer yandan seçmenlerimize ve teşkilatlarımıza motive verdi, sinerji verdi. Vatandaşlar ile yaptığımız sohbet ve muhabbetlerde onlarında bize olan teveccühünü net bir şekilde görüyoruz. 24 Haziran seçim sonuçları çok iyi olacak, bunun göreceksiniz.”
"Bayram sebebiyle iş yetiştirmeye çalışıyoruz" 
Esnaflar, Uçar’ı karşılarında görünce desteklerini belirterek, başarılar dilediler. Esnaflar, sanayi sitesinde çalışan sayısının gün geçtikçe arttığını belirterek, “Boş olan dükkanlar her geçen gün azalıyor. Ramazan bayramı sebebiyle iş yoğunluğundan dolayı iş yetiştirmeye çalışıyoruz. Ekonominin hareketlenmesi ile işlerinin çok daha güzel olacağına inanıyoruz. Bu tür ziyaretlerle de hatırlanmak, hal hatrımızın sorulması sevindirici” dediler. 
Partililer yalnız bırakmadı 
Gerçekleşen ziyarette Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Kdz. Ereğli SKM Başkanı ve AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Temel Engin, AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Fatih Çakır, Mustafa Demiray, Belediye Meclis Üyeleri ve parti ana kademe ve gençlik ve kadın kolları yöneticileri katıldı. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
kızgın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo