Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TUTUKLANDILAR

TUTUKLANDILAR

Zonguldak’ta, aile saÄŸlığı merkezinde görev yapan doktor Hasan Koca’nın darp edilmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 1’i uzman çavuÅŸ 2 kiÅŸi, adliyedeki iÅŸlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.


23 Åžubat’ta kent merkezinde arkadaÅŸlarıyla yemekte buluÅŸan doktor Hasan Koca’dan, yemek programından ayrıldıktan sonra haber alınamadı. Kozlu ilçesine baÄŸlı Ören köy yol ayrımında yoldan geçen vatandaÅŸlar tarafından fark edilen Koca, darp edilmiÅŸ halde bulundu. Bülent Ecevit Ãœniversitesi Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi’ne kaldırılan doktorun hastanedeki tedavisi sürerken, jandarma ve polis ekiplerinin ortak çalışması sonucu olay günü doktoru darp ettikleri iddia edilen T.Y. ve uzman çavuÅŸ olduÄŸu öğrenilen M.B. dün akÅŸam saatlerinde gözaltına alınmıştı. M.B. ve T.Y. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Site Ek Binası’ndaki saÄŸlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Kozlu Jandarma Karakoluna götürülmüştü.
Jandarmadaki ifadelerinde zanlıların, "Doktoru 02.30 gibi otostop yaptığı sırada bir alışveriş merkezi önünden araca aldık. Araca aldığımızda alkollüydü, biz de alkol almıştık. Daha sonra Kozlu ilçesinde orman yoluna gittik. Burada alkol almaya devam ettik. Bir süre sonra aramızda tartışma çıkınca darp ettik. Daha sonra yol kenarına bırakarak olay yerinden uzaklaştık" dedikleri öğrenildi.
Jandarmadaki ifadelerinin ardından T.Y. ve M.B. Atatürk Devlet Hastanesi Site Ek Binası’ndaki saÄŸlık kontrollerinin ardından geniÅŸ güvelik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. T.Y. ve M.B. tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün1
kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo