Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TÜRKİYE’DE BİR İLK OLACAK

TÜRKİYE’DE  BİR İLK OLACAK

Beşiktaş Kdz.Ereğli Derneği Başkanı Bahadır KASAP,  derneğin sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde "OKUL PROJELERİ" ni hayata geçirmek için kolları sıvadı.
 
 
 
ÖĞRENCİLER BİZİM HER ŞEYİMİZ
 
KASAP, ilk  projelerinin Kdz.Ereğli’ye 15 km uzaklıkta bulunan 30 öğrencili Yaraşlı İlköğretim okulunda okuyan öğrencilere bot, mont, kırtasiye, diş fırçası, diş macunu, Beşiktaş atkıları, eldiven-bere, merhum Onursal Başkan Süleyman Seba’nın kitabı ile 1. Sınıf öğrenme merkezi olduğunu söyledi.
 
Beşiktaş Kdz.Ereğli Derneği Başkanı Bahadır KASAP, 2. Projelerinin ise Kdz.Ereğli’ye 2 km uzakta bulunan ve yeni açılan Ören İlköğretim/Ortaokulu’nun mevcut 2 adet Ana Sınıfının ihtiyaçları olarak belirledikleri Fen Doğa Merkezi, Evcilik Merkezi, Eğitici Masa Merkezi, Eğitici Oyun Merkezi, Ana Sınıfı Öğrenme Merkezi, mobilya ve dekorasyon ile öğretmenlerin mutfak ihtiyacının giderilmesi ve  bu projelerin hayata geçirilebilmesi için gerekli yazışmaları yaptıklarını belirtti.
 
 
TÜRKİYE’DE BİR İLK OLACAK
 
Zonguldak Valiliği, Kdz.Ereğli Kaymakamlığı ve Kdz.Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün izni ile düzenlenecek olan dersliklere; Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret ORMAN’ın merhum babası"Abdulkadir ORMAN"ın adının verilmesi için gerekli iznin alındığını belirten Beşiktaş Kdz.Ereğli Derneği Başkanı Bahadır KASAP, bu projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere BJK Kulüp Başkanı Fikret ORMAN’ın davetlisi olarak önümüzdeki günlerde İstanbul’a davet edildiğini, Türkiye’de bir ilk olacak bu projeleri hayata geçirmekten dernek olarak büyük onur, mutluluk ve heyecan duyduklarını sözlerine ekledi.
WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo