Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Türkiye’nin Konuştuğu ’Ali Dede’, Kedisine Kavuştu

Türkiye’nin KonuÅŸtuÄŸu ’Ali Dede’, Kedisine KavuÅŸtu

Sobayı benzinle tutuşturmak isterken çıkan yangında elinden yaralanan 83 yaşındaki Ali Meşe, tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduktan sonra yerleştiği kızının evinde, yangında kurtardığı kedisinden bir an olsun ayrılmıyor.


Edinilen bilgiye göre, Bolu’nun Mudurnu ilçesi Ordular köyünde yaÅŸayan ve odunları ıslak olduÄŸu için sobayı benzinle tutuÅŸturmak isterken çıkan yangında elinden yaralanan 83 yaşındaki Ali MeÅŸe, Abant Ä°zzet Baysal Ãœniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Cerrahi Servisi’ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.
Bolu Aile ve Sosyal Politikalar Ä°l Müdürlüğü yetkilileri tarafından hastaneden çıkartılan Ali MeÅŸe, Bolu kent merkezinde ikamet eden kızı Naciye MeÅŸe’nin evine yerleÅŸtirildi. EÅŸi Fahriye Yılmaz ve oÄŸlu Ahmet MeÅŸe’nin de bulunduÄŸu eve, 83 yaşındaki Ali MeÅŸe’nin yangın sırasında kurtardığı kedisi de getirildi.
Ali MeÅŸe, kızının evine getirilen kedisini yanından ayırmıyor. Kedisini sürekli okÅŸayan ve öpen MeÅŸe, “Kızımın evine geldim. Çok iyiyim, çok memnunum. Evime gelmiÅŸ gibi oldum. Kedim de iyi” dedi.
Ali MeÅŸe ve eÅŸi Fahriye MeÅŸe’nin köylerinde yapımı devam eden evleri tamamlanana kadar Aile ve Sosyal Politikalar Ä°l Müdürlüğü tarafından kendisi için tahsis edilecek evde kalacağı öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo