Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Türk Kızılay’ından Evi Yanan Ailelere Yardım!.

Türk Kızılay’ından Evi Yanan Ailelere Yardım!.

Türk Kızılayı Batı Karadeniz Afet Yönetim ve Lojistik Merkezi Müdürlüğü ekipleri, yangında evini kaybeden üç aileye gıda ve eşya yardımında bulundu.

Yığılca ilçesi Aksaklar köyünde oturan Recep, Mustafa ve Kazım Kurt kardeşleri ziyaret eden ekipler, yatak, battaniye, yastık, elektrikli soba ve gıda maddelerinden oluşan yardım malzemelerini ulaştırdı.

Geçtiğimiz ay yanan ve üç ailenin yaşadığı bitişik iki evde incelemelerde bulunan ekipler, getirilen malzeme dışında başka ihtiyaçların olup olmadığı konusunda ailelerle görüştü.

Malzemeler teslimi sırasında, AA muhabirine bilgi veren Türk Kızılayı Yığılca Åžubesi BaÅŸkanı Önder Atasoy, Türk Kızlayının yardım çalışmalarının aralıksız devam ettiÄŸini söyledi. 

Ailelerin kendilerine kendilerine ulaÅŸtığını ve gerekli tespitin sonunda yardımda bulunulduÄŸunu anlatan Atasoy, "GeçtiÄŸimiz ay içerisinde Aksaklar köyünde çıkan yangın sonucu evleri kullanılamaz hale gelen dokuz kiÅŸilik ailemize ÅŸubemiz ve Batı Karadeniz Bölge Afet Müdürlüğümüz ile yardımlarımızı ulaÅŸtırdık. Kalbi iyilik yolunda çarpan herkesten Allah razı olsun." diye konuÅŸtu.

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo