Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TSO… AK PARTİ… ŞOFÖRLER ODASI…

TSO… AK PARTİ… ŞOFÖRLER ODASI…

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Sertan Yalçın, "birlikte hareket edelim" mesajı verdi.


Yalçın, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanlığı ile EreÄŸli Åžoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na ziyarette bulundu.
AK Parti ziyaretinde konuÅŸan Yalçın, Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır’a baÅŸarı dileÄŸinde bulunarak, “her konuda birlikte ortak hareket edebileceÄŸimizi Odam adına sizlere belirtmek isterim. Biliyorsunuz EreÄŸli içinde bulunduÄŸu konum itibariyle bir sanayi kenti. Sanayi kentimizin bazı problemleri, sıkıntıları var. Bu sıkıntıları siz de bölgede yaÅŸayan bir sanayici olarak yakinen biliyorsunuz. Bu konudaki çalışmalarınızı da biliyorum. Bundan sonraki yapacağımız çalışmalarda birlikte hareket ederek, sonuç alacağımıza da eminim” diye konuÅŸtu.
Çakır da, siyasi görevlerinden ziyade ÅŸehre katkı koyabilme adına her siyasi düşünceyle EreÄŸli merkezli bir araya gelebileceklerini belirterek, “çözdüğümüz sorunlarla birlikte tabi çözemediÄŸimiz sorunlarımız da var. Bunların da takipçisi olacağız” dedi.
TSO heyeti, bu ziyaretin ardından gittikleri EreÄŸli Åžoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda, kısa süre önce yapılan kongrede güven tazeleyen BaÅŸkan Cevdet Civelek’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo