Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

TSO ADAYI ÖZCAN, SÖZ VERDİ

TSO ADAYI ÖZCAN, SÖZ VERDİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Organ Seçimlerinde grup liderlerinden Ereğli TSO Meclis Üyesi Niyazi Özcan, ilçeyi kalkındırmak için ‘namus’ ve ‘şeref’ sözü verdiğini bildirdi.


Özcan, ekip arkadaşlarıyla birlikte sahil mevkisindeki bi kafede düzenlediği basın toplantısında, kendisinin ve arkadaşlarının görüntüleri yer alan sinevizyon gösterimi sundu.
Özcan burada yaptığı konuşmada, Ereğli TSO yönetimlerine girişinden, yönetim kurulundan ayrılışana kadar geçen süreci anlatırken, özellikle başkanlığını yürüttüğü Ereğli Mücadele Platformu sürecinde neler yaptıklarını hatırlattı. Ekibiyle birlikte yola çıktığını anımsattığı konuşmasında, Özcan şöyle dedi:
“TSO başkan adayı ve çok değerli ekip arkadaşlarımla birlikte Karadeniz Ereğli’yi yeniden kalkındırmak, özlediğimiz o güzel günlere geri dönmek için gecemizi gündüz, gündüzümüzü de gece yapacağımızı, durmadan çalışacağımızı, bunun için de ben ve arkadaşlarımla taşın altına elimizi değil gövdemizi koymaya hazırız. Bunun için namus ve şeref sözü veriyoruz.”
Kahvaltılı toplantının ardından Amfi Tiyatro’da toplu fotoğraf çekimi gerçekleştiren Özcan ve ekibi, daha sonra çarşı esnafına ziyaretlerde bulundu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran1
şaşkın1
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo