Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TRANSFER BOMBALARI PEŞ PEŞE PATLIYOR!

TRANSFER BOMBALARI PEÅž PEÅžE PATLIYOR!

Karadeniz Ereğli’nin Bölgesel Amatör Lig’i (BAL) temsilcisi Karadeniz Ereğli Belediyespor’da transfer haberleri peşin sıra gelmeye başladı.


HOÅžGELDÄ°N BARIÅž BALTÃœRK
Alınan bilgiye göre, eflatun ve beyazlı renkli formaya sahip EreÄŸli temsilcisi, 3 sezon Yeni Amasyaspor geçen sezon ise Sandıklı forması giyen Stoper Barış Baltürk’ü renklerine baÄŸladı.

HOÅžGELDÄ°N SÃœLEYMAN BAYKUÅž
Takım, dış transferde de ilk anlaÅŸmayı yaptı. PTT 1. Lig ve 2. Lig de Diyarbakırspor, 3. Ligde Ãœnye, Adıyaman, Orhangazi, TekirdaÄŸspor, Batman Petrol ve Karacabey Birlik forması giyen geçen sezon ise Amatöre dönerek, BAL Ligi’nde IÄŸdır Aras forması giyen saÄŸbek Süleyman BaykuÅŸ anlaÅŸmaya vardı.

HOÅžGELDÄ°N ENGÄ°N GÃœLLE
GeçtiÄŸimiz sezon bir üst lige çıkmayı ÅŸanssızlık eseri elinden kaçıran Karadeniz EreÄŸli Belediyespor, transferle atağını sürdürdü. 3. Ligde GaziosmanpaÅŸa ve Silivri, BAL Ligi’nde ise Amasya, Sandıklı, geçen sezon ise Maltepespor forması giyen solaçık ve forvet arkası oynayan Engin Gülle’yi renklerine baÄŸladı.

TARAFTARIN GÖNLÜNDE TAHT KURAN HOCAYLA DA ANLAŞILDI
Öte yandan, Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’un baÅŸarılı antrenör Zafer Åžahin’le yeniden anlaÅŸtığı bildirildi.
Yeni sezon transfer hazırlıklarına adeta bomba gibi başlayan takımda, geçtiğimiz sezon eflatun-beyazın başına getirilen Şahin ile yeniden anlaşıldı.
Zafer Åžahin’in ÇarÅŸamba günü ilçeye gelerek sözleÅŸme imzalayacağı öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo