Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TIP BAYRAMI KUTLANIYOR

TIP BAYRAMI KUTLANIYOR

EreÄŸli’de ’14 Mart Tıp Bayramı’ nedeniyle tören düzenlendi.


EreÄŸli Hekim ve Eczacılar DerneÄŸi tarafından Devrim Bulvarı Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene, devlet ve özel hastaneler yanısara diÄŸer saÄŸlık kurumlarında çalışanlar katıldı. Törende saygı duruÅŸunda bulunuldu ardından Ä°stiklal Marşı söylendi.
EreÄŸli Devlet Hastanesi doktorlarından Op. Dr. Recep ErdoÄŸan ile Özel Echoomar Hastenesi BaÅŸhekimi Nevzat ÇimenoÄŸlu, Anıt’a çelenkler bıraktılar.
EreÄŸli Hekim ve Eczacılar DerneÄŸi BaÅŸkanı Uzman Doktor Selahattin KarayeÄŸen, törende yaptığı konuÅŸmada, BaÅŸkent’te yaÅŸanan terör saldırısını kınadığını söyledi. SaÄŸlık çalışanlarına minnet duyduÄŸunu ifade eden KarayeÄŸen, ÅŸunları kaydetti:
“Devletimizin Valisi, milletimizin fetadar sadık halimi, insanlık idealine aşık ve mümtaz siması Yüce Atatürk, huzurundayız.
Dünkü feci cinayeti, bütün arkadaÅŸlar adına lanetliyoruz. Ölenlere Allah’tan rahmet, ailelerine baÅŸsaÄŸlığı Türk milletine taziyelerimizi sunuyoruz. Bu arada, can siperhane hizmet veren hekim ve saÄŸlıkçı arkadaÅŸlarımıza da ayrıca minnettarız.”

ÇATUROÄžLU: “BÄ°ZÄ°M GÖZÃœMÃœZÃœ KORKUTAMAZLAR”
Törene katılan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, gazetecilere yaptığı azıklamada, ’menfur’ olarak nitelendirdiÄŸi Ankara saldırısında hayatlarını kaybedenlere  Allah’tan rahmet diledi. Yaralılara ise acil ÅŸifalar dileyen ÇaturoÄŸlu, ÅŸu sözlele konuÅŸtu:
“Büyük devlet olma yolunda ilerleyen Türk milletine kurulan tuzaklardan bir tanesi daha yaÅŸandı. Ama ÅŸu iyi bilinmelidir ki terör, dünyanın hiçbir yerinde muaffak olamamıştır, Türkiye’de de olamayacaktır. Bizim gözümüzü korkutamazlar, en son terörist etkisiz hale gelinceye kadar terörle mücadelemiz devam edecek.
Bu vesileyle gerek görevleri başında ÅŸehit olan tüm hekimlerimizi ve saÄŸlık çalışanlarımızı, maden ÅŸehitlerimizi ve memleket bekası için mücade ederken yaÅŸamını yitiren tüm ÅŸehitlerimizi saygıyla anıyorum. 14 Mart Tıp Bayramı, tüm saÄŸlık çayışanlarına hayırlı-uÄŸurlu olsun.”     

UYSAL: “VATAN SAÄžOLSUN”
EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüyesin Uysal da terörü lanetleyerek, “bu kutsal ve onurlu mesleÄŸin sahiplerinin, hekim ve saÄŸlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayram’larını kutluyorum. Amaçları yalnızca insanı yaÅŸatmaktır, tebrik ediyorum. Dün yaÅŸadığımız terör saldırısını ÅŸiddetle kınıyorum. Ankara’da, kaybettiÄŸimiz vatandaÅŸlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Vatan saÄŸolsun” diye konuÅŸtu.

-Haberin içinden-

TÖRENDE, SAĞLIKÇIDAN DAHA ÇOK SİVİL VARDI
-Çaturoğlu ve Uysal yanısıra, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile 12 sivil vatandaş ve 3 gazetecinin bulunduğu törene, 12 sağlık çalışanı katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo