Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

The Musicals of the World

The Musicals of the World

TED Kdz. Ereğli Koleji Ortaokulu 7.sınıf öğrencilerinin tümünün rol aldığı “The Musicals of the World” adlı müzikalin, 1. Haziran 2018 Cuma günü saat 18.00 de Erdemir Kültür Merkezinde sergilediği bildirildi.


Okuldan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklama ‘aynen’ şöyle:
“Gösteri düşünüldüğünden de çok başarılı geçti. Öğrencilerimizin becerileri şaşkınlık yarattı. En ünlü 8 dünya müzikalinin 11 sahnesinin sergilendiği gösteri hem öğrencilere hem de onları izlemeye gelen velilere ve sanatseverlere çok şey öğretti.
Tüm tanıtımlarının öğrenciler tarafından İngilizce olarak yapıldığı gösteride, dekor, kostüm ve makyajlar da muhteşemdi. Açılış konuşmasında İngilizce, Müzik, Dans, Resim, Drama ve Türkçe zümre öğretmenlerine gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden TED Kdz.Ereğli Koleji Ortaokul Müdürü Sayın Sahir Akçakoca, hedeflerinin sadece akademik başarı değil sosyal yönü gelişmiş öğrenciler yetiştirmek olduğunu da vurguladı.
Romeo And Juliet, Notre Dame De Paris, Phantom Of The Opera, West Side Story, Fiddler On The Roof, Grease, The Wizard Of Oz veHair adlı müzikaller EKM de tekrar canlandılar ve gerek izleyenlerin gerekse oyuncu öğrencilerin unutulmaz anıları arasında yerlerini aldılar.
“The Musicals of the World” adlı oyunun çıkmasında büyük emeği geçen başta Müzik Öğretmeni Nihan Çöklü, Dans Öğretmenleri Ayşe İlhan ve Nurdan Taysı, İngilizce Öğretmeni Didem Ayar olmak üzere, yine müzik öğretmenleri Berat Devrim, Özlem İnce ve Yiğitcan Duman’a, Briç öğretmeni Seyhan Demiroğlu’na, Jimnastik öğretmeni Alev Aslan’a, Bilgisayar Öğretmeni Yeşim Yavuz’a, Resim öğretmenleriFüsun Has, Leyla Gümüş ve Nevin Tongu’ya, dekorların yapımındaki üstün gayreti ile Mustafa Bekar’a ve bu takımı başarılı bir şekilde koordine eden Sosyal Aktiviteler Koordinatörü Rıdvan Türkekul’a teşekkür eder ve tüm 7. sınıf öğrencilerimizi kutlarız.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo