Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TETİKER’E SON GÖREV

TETÄ°KER’E SON GÖREV

66 yaşında görevi başında vefat eden Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker, sonsuzluÄŸa uÄŸurlandı.


Tetiker için yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüttüğü ETSO önünde tören düzenlendi.
Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, törende yaptığı konuÅŸmada, Tetiker’in mesai arkadaşı olduÄŸunu anımsattı, kısa sürede O’nu sevdiÄŸini söyledi. Tetiker’in renkli kiÅŸiliÄŸi olduÄŸunu ifade eden Çınar, şöyle dedi:
“O’nun amel defteri açıktır”   
“Yeni tanımış olmama raÄŸmen O’nu kaybetmiÅŸ olmaktan dolayı gerçekten derin üzüntü içerisindeyim. Çok sevmiÅŸtim kendisini, iyi dost olmuÅŸ idik. Bir kere renkli bir kiÅŸilikti. Cemiyetin önünde bir insandı. Toplumu faydalı iÅŸler yapan bir insandı. 20 yılı aÅŸkın bir süredir bir EreÄŸli gibi, sanayi bölgesindeki büyük bir ÅŸehir konumundaki yerde ticaret ve sanayi odası baÅŸkanlığı yapmak önemli bir görevdir.
Bu, halkımıza ve şehrimize hizmet adına çok önemli bir görevdir. Sözü net, kişiliği renkli, mert, doğru bir insandı. İyi bir adamdı. Kısa tanışmışlığımız içinde insanları birbirlerine hak geçirirler, bir tebessüm bile hak doğurabilir. Ben kendisine hakkımı helal ediyorum.
Son günlerinde görüşmek istedik. Telefonda oÄŸulları ile görüştük fakat kendi rahatsızlığından dolayı bu mümkün olmamıştı. O’nu özledik, özleyeceÄŸiz.
Buradaki örtünün üzerinde belirtilen ayette olduÄŸu gibi, ’bütün canlılar ölümü tadıcıdır. Hepiniz bana döndürüleceksiniz’ diyor Cenabı Allah. Bu iÅŸ sırayla, kimi erken kimi vaktinde gider. Ama ÅŸu bilinen bir geçek ki ölümü aÅŸmak dediÄŸimiz ÅŸey, insanlar eser bırakarak ölümsüzleÅŸirler. Kendi literatürümüzdeki deyiÅŸiyle ’amel defterlerini açık bırakarak’ ölümsüzleÅŸirler. Hiçbir ÅŸey yetmese bile, Organize Sanayi Bölgesi’ni ÅŸehrimize kazandırılmasındaki o öncü rolü, oradan üretilecek her bir ürün ekonomi, oradan faydalanacak her bir insan sayesinde O’nun amel defteri açıktır.”
Törende AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu ve EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’da yaptıkları konuÅŸmalarda, duydukları üzüntüleri dile getirerek merhum Tetiker’e rahmet dilediler.
Yalçın: Onur Duyduk
ETSO Yönetim Kurulu BaÅŸkanvekili Sertan Yalçın ise Tekirer ile birlikte çalışmaktan onur duyduÄŸunu belirttiÄŸi sözlerinde, “önceki dönemlerde beraber çalıştıkları arkadaÅŸlarında olduÄŸu gibi bizde O’nunla çalışmaktan gurur ve onur duyduk. O’ndan pek çok ÅŸey öğrendik” diye konuÅŸtu.
Tetiker’in cenazesi, yapılan duanın ardından cenaze namazı kılınmak üzere Bozhane Camisi’ne götürüldü.
Tetiker’in oÄŸullarının taziyeleri kabul ettiÄŸi törene bürokrasi, siyaset, iÅŸ dünyası ve asker erkandan pek çok kiÅŸi katıldı.

Haber yayına hazırlandığı sürede Tetiker son yolculuÄŸa uÄŸurlanıyordu.       

TETÄ°KER’E SON GÖREV

66 yaşında görevi başında vefat eden Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker, sonsuzluÄŸa uÄŸurlandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün4
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Dilara Uzay-Evren Açıkgöz

26 Aralık 2017 - 15:28

Başsağlığı diliyorum

Yorum Yazın

Canlı Radyo