Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Tetiker, TSO’nun onursal başkanı ilan edildi

Tetiker, TSO’nun onursal baÅŸkanı ilan edildi

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde görevi başındayken hayatını kaybeden Kdz. EreÄŸli TSO BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker, son yapılan meclis toplantısında oy birliÄŸi ile Kdz. EreÄŸli TSO’nun Onursal BaÅŸkanı ilan edildi.


Karadeniz EreÄŸli TSO BaÅŸkanvekili Sertan Yalçın, önceki gün hayatını kaybeden Kdz. EreÄŸli TSO BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker, 1992’den bu yana EreÄŸli’ye önemli hizmetleri olduÄŸunu belirterek, son yapılan meclis toplantısında kendisinin Onursal BaÅŸkan ilan edilmesi kararı alındığını söyledi.
Yalçın konuya iliÅŸkin olarak yaptığı yazılı açıklamada “Kdz. EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odasının çeÅŸitli organlarında görev yaptıktan sonra 1992 yılında yapılan seçimler neticesinde Yönetim Kurulu BaÅŸkanı olarak seçilen ve baÅŸarılı hizmetlerle imza atan YaÅŸar Tetiker rahatsızlığı nedeniyle sadece iki dönem ara verdikten sonra 09.05.2013 tarihinde yeniden BaÅŸkan seçilmiÅŸtir. Son döneminde, uzun süredir mücadele ettiÄŸi amansız hastalığa raÄŸmen görevlerini aksatmadan yürüten ve ara verdiÄŸi dönemler nedeniyle eksik kalan projeleri tamamlamaya çalışan Yönetim Kurulu BaÅŸkanımız YaÅŸar Tetiker, uzun süredir mücadele ettiÄŸi amansız hastalıktan ne yazık ki kurtulamayarak 26.12.2017 tarihinde hakkın rahmetine kavuÅŸmuÅŸ ve ebediyete uÄŸurlanmıştır. Görev yaptığı 20 yıla yakın bir süre içinde birçok baÅŸarılı projeye imza atan Yönetim Kurulu BaÅŸkanımız YaÅŸar Tetiker’ in görevi başında iken vefat etmesi ve Kdz. EreÄŸli Organize Sanayi Bölgesinin kurulması ve hayata geçirilmesi baÅŸta olmak üzere geçmiÅŸteki çok baÅŸarılı hizmetleri Oda Meclisimizin 27.12.2017 tarihinde yapılan toplantısında ele alınmış ve YaÅŸar Tetiker’ in Kdz. EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası’nın “Onursal BaÅŸkan” ilan edilmesine oybirliÄŸiyle karar verilmiÅŸtir. Bu vesileyle, Onursal BaÅŸkanımız Sn. YaÅŸar Tetiker’ i bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor ve bu kararın alınmasını saÄŸlayan Meclisimizin deÄŸerli üyelerine teÅŸekkür ediyorum" ifadelerine yer verildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo